Comtek Network Systems UK Ltd.

Υιοθετήστε βιώσιμες πρακτικές σήμερα, εξοικονομήστε κόστος αύριο

Οι εκστρατείες μας για την περιβαλλοντική ευθύνη όσον αφορά τη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων έχουν τεκμηριωθεί καλά τα πολλά χρόνια που λειτουργούμε. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας.

Διαχειριζόμενη Ανακύκλωση Υπηρεσίες

Τα ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Η αποστολή είναι απλή: να μεταμορφώσει τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών προωθώντας μια προσέγγιση κυκλικής οικονομίας στη διαχείριση υλικού. Με επισκευή, ανακαίνιση και επαναχρησιμοποίηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, we όχι μόνο μειώνουνe δικός μας οι πελάτες' περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και βοήθεια στις επιχειρήσεις μειώσει τις δαπάνες και απαιτείται πόροι.

Το όραμά μας

Για να γίνετε ο κορυφαίος πάροχος επισκευών σε επίπεδο εξαρτημάτων σε σύνθετα προϊόντα δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και υλικού πληροφορικής στον κόσμο. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της κυκλικής οικονομίας και της μείωσης των εκπομπών άνθρακα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανακαινισμένου υλικού.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Προσφέρουμε βολικές υπηρεσίες συλλογής για επιχειρήσεις και καταναλωτές που θέλουν να ανακυκλώσουν τα ηλεκτρονικά τους απόβλητα. Είτε πρόκειται για παλιό εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, διακομιστές ή ακόμα και απλώς σασί, θα παραλάβουμε τα ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά σας και θα τα μεταφέρουμε στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσής μας.

ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Κατά την άφιξη στις εγκαταστάσεις μας, τα ηλεκτρονικά απόβλητα διαλέγονται και αποσυναρμολογούνται στα συστατικά μέρη τους. Αυτό μας επιτρέπει να διαχωρίζουμε τα υλικά για ανακύκλωση και να διασφαλίζουμε ότι κάθε συστατικό επεξεργάζεται με τον πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Εάν ανακτήσουμε άλλα μέρη υλικής αξίας, η Comtek θα χρησιμοποιήσει τα εμπορικά της κανάλια για να ανακτήσει και να μοιραστεί την αξία από αυτά τα εξαρτήματα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Χρησιμοποιούμε μια εξαιρετικά αυστηρή διαδικασία διαλογής κατά τη διάσπαση των προϊόντων για ανακύκλωση, διαλέγοντας τα υλικά προσεκτικά ώστε να ανακυκλώνονται σωστά. Αυτά τα υλικά στη συνέχεια αποστέλλονται για επεξεργασία και προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση στην κατασκευή νέων προϊόντων, κλείνοντας τον κύκλο της κυκλικής οικονομίας.

Πώς βοηθά το Comtek;

Επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής αυτών των συσκευών, μειώνουμε σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την κατασκευή νέου εξοπλισμού.

Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε αυστηρές διαδικασίες δοκιμών για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αξιοπιστία πριν από την αποστολή της. Παρέχοντας οικονομικά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις μέσω ανακαινισμένου εξοπλισμού, συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση των πόρων και στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων.

Αγκαλιάστε την κυκλική οικονομία και κάντε θετικά βήματα για την προστασία του περιβάλλοντος μας για τις επόμενες γενιές.

 

Παγκόσμιες Εκπομπές ανά Οικονομικό Τομέα

 • Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας & Θερμότητας 25% 25%
 • Γεωργία, δασοκομία και άλλες χρήσεις γης 24% 24%
 • Κτίρια 6% 6%
 • Μεταφορά 14% 14%
 • Βιομηχανία 21% 21%
 • Άλλη Ενέργεια 10% 10%

Μειωμένος & Φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία

Comtek επαναχρησιμοποίησηs τόση συσκευασία όσο it μπορεί όταν είναι δυνατόν για να μειώσετε τον όγκο του χαρτονιού και πλαστικά απορρίμματα παράγεται σε όλα τα γραφεία της.

Χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως ανακυκλώσιμα κουτιά από χαρτόνι και βιοδιασπώμενα ένθετα αφρού, μειώνουμε ενεργά τα απόβλητα και ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Προσπαθούμε συνεχώς να προσδιορίσει και να εφαρμόζουμε βιώσιμες λύσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα την ακεραιότητα των προϊόντων μας. 

 

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.