Comtek Network Systems UK Ltd.

Οι διαπιστεύσεις και τα βραβεία μας

Τηρούμε όλα τα απαραίτητα πρότυπα υγείας και ασφάλειας και την τακτική εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά έχουμε επίσης διεθνώς αναγνωρισμένες διαπιστεύσεις για τη διαδικασία επισκευής μας.

Δέσμευση στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την πρόοδο

Οι ευρείες διαπιστεύσεις της εταιρείας μας μας παρέχουν ένα πλαίσιο που πηγάζει από τη διοίκηση ανώτατου επιπέδου και τις ροές σε όλη την επιχείρηση. Εστιάζουμε έντονα στην ποιότητα και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και αυτές οι διαπιστεύσεις μας βοηθούν να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα.

Παράλληλα με τα βραβεία μας με βάση τη βιομηχανία, έχουμε επίσης αναγνωριστεί για τις διακρίσεις μας για την απασχόληση και την κατάρτιση. Η Comtek πιστεύει ακράδαντα στην επένδυση σε άλλους και έχει μια μακροχρόνια σχέση με το Πανεπιστήμιο Glyndwr, παρέχοντας διαδρομές μαθητείας στον κλάδο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ISO 9001

Το ISO 9001 παρέχει ένα πλαίσιο και ένα σύνολο αρχών που διασφαλίζουν την ενδελεχή και ελεγχόμενη διαχείριση της διαδικασίας επισκευής μας για τη διαρκή ικανοποίηση πελατών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών. Με απλά λόγια, παρέχει τη βάση για αποτελεσματικές διαδικασίες και αποτελεσματικούς ανθρώπους για να παρέχουν αποτελεσματική υπηρεσία επισκευής κάθε φορά.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ISO 14001

Το ISO 14001 είναι το κύριο πρότυπο συστήματος διαχείρισης που καθορίζει τις απαιτήσεις για τη διαμόρφωση και τη συντήρηση ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Αυτό βοηθά στον έλεγχο των περιβαλλοντικών μας πτυχών, στη μείωση των επιπτώσεων και στη διασφάλιση της νομικής συμμόρφωσης.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

INVESTORS IN PEOPLE – Χάλκινο Βραβείο

Οι επενδυτές στο People βελτιώνουν την εργασία για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο από το 1991. Από τότε, έχουμε εργαστεί σε 66 χώρες, βελτιώνοντας την εργασία για πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΒΡΑΒΕΙΑ GROWING BUSINESS – Local Hero

Από το 1998, τα Growing Business Awards συγκεντρώνουν και τιμούν μερικούς από τους πιο εξαιρετικούς επιχειρηματίες και επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΒΡΑΒΕΙΑ BUSINESS GREEN LEADER

BUSINESS GREEN LEADER AWARDS – Φιναλίστ

Από τότε που ξεκίνησε το BusinessGreen πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, η αποστολή της μάρκας παρέμεινε σε γενικές γραμμές η ίδια. Θέλουμε να ενημερώσουμε, να συνδέσουμε και να εμπνεύσουμε τις πράσινες επιχειρήσεις, ώστε να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε μια οικονομία πιο καθαρή, πιο υγιή και πιο ευημερούσα για όλους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΩΛΗΤΗΣ

WORLD VENDOR AWARDS – Φιναλίστ του Green Award

WORLD VENDOR AWARDS – Φιναλίστ της Πρωτοβουλίας Green Technology

Τα μόνα ανεξάρτητα βραβεία που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα προμηθευτών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λογισμικού, OEM και άλλων εταιρειών πληροφορικής.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ FLINTSHIRE

FLINTSHIRE BUSINESS AWARDS – Βραβείο Περιβάλλοντος

Τα επιχειρηματικά βραβεία Flintshire είναι μια περιζήτητη διάκριση επιτευγμάτων, μια πραγματική επιδοκιμασία της επιτυχίας στην επιχείρηση που προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, καθώς και αυξάνει την αξιοπιστία και τη θέση σας στα μάτια των συνομηλίκων σας και των πελατών σας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΟΥΑΛΗΣ

DAILY POST ACHIEVEMENT WALES AWARDS – Green Award

DAILY POST ACHIEVEMENT WALES AWARDS – Εξαγωγέας της Χρονιάς

Τα Daily Post Business Awards είναι τα μεγαλύτερα, τα καλύτερα και μακροβιότερα επιχειρηματικά βραβεία στην περιοχή με μακρά ιστορία αναγνώρισης και επιβράβευσης επιτυχημένων επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς.

ΒΡΑΒΕΙΑ SEMTA SKILLS

ΒΡΑΒΕΙΑ SEMTA PATHWAYS TO PAPPRENTICESHIP – Καλύτερη Εταιρεία

Η Semta Apprenticeship Service σχεδιάζει και παρέχει αποτελεσματικά προσαρμοσμένα προγράμματα μαθητείας για κάθε μέγεθος επιχείρησης, λειτουργώντας ως αναπόσπαστο μέρος της ομάδας εργοδότη για την υποστήριξη ή τη διαχείριση του ταξιδιού του εκπαιδευόμενου, από την αρχή της μαθητείας του έως την ολοκλήρωση.

IWA / WESTERN MAIL BUSINESS AWARDS

IWA / WESTERN MAIL BUSINESS AWARDS – Εταιρεία της Χρονιάς

Τα βραβεία IWA / Western Mail Business Awards σε συνεργασία με την PwC κυκλοφόρησαν για να τιμήσουν και να αναγνωρίσουν τους καλύτερους στις επιχειρήσεις της Ουαλίας.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ EEF FUTURE MANUFACTURING GREEN AND GROWTH Award – Επιλαχών

Τα ετήσια βραβεία γιορτάζουν την κατασκευαστική αριστεία και είναι ένας ισχυρός τρόπος για να αναβαθμίσετε το προφίλ μιας επιχείρησης και να τονώσετε την υπερηφάνεια και το ηθικό της ομάδας.

 

ΛΑΒΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ FAST GROWTH BUSINESS Awards – Πράσινη Επιχείρηση της Χρονιάς

GREEN IT AWARDS – Φιναλίστ

Μερικοί από τους κατασκευαστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.