Επιλέξτε σελίδα

Μάθετε για την Comtek

Στη φωτογραφία είναι ολόκληρη η ομάδα της Comtek Wales έξω από τα κεντρικά γραφεία της Comteks στο Deeside, το χώρο του Εργαστηρίου Επισκευής & Εκπαιδευτικών Εγκαταστάσεων της Comtek Nortel, καθώς και εκατομμύρια λίρες σε εξοπλισμό αναφοράς. 

Το όραμά μας

«Γίνετε ο κορυφαίος πάροχος επισκευών σε επίπεδο εξαρτημάτων σε σύνθετα προϊόντα δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και υλικού πληροφορικής»

Πάνω από 30 χρόνια αριστείας επισκευής

Κεντρικά Γραφεία της Comtek

Διευθύνων Σύμβουλος της Comtek στο Lab Opening

Nortel Training Lab

Μηχανικός Comtek στην εργασία

Αποθήκη Comtek

Γραφείο Comtek Belfast

 

Belfast Nortel Lab

 

Επισκευές Μηχανικών Comtek

Προσωπικό Comtek Deeside

Η Comtek είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πολλαπλών προμηθευτών του Ηνωμένου Βασιλείου και δεσμεύεται να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του παλαιού εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών – ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή του.

Βοηθώντας τους παγκόσμιους πελάτες της να μειώσουν τα περιττά απόβλητα και να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις των απορριμμάτων πληροφορικής στο περιβάλλον με πρακτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την οδηγία ΑΗΗΕ (Απόβλητα από Ηλεκτρικό και Ηλεκτρονικό Εξοπλισμό) ως πλαίσιο. Η Comtek επισκευάζει και ανακαινίζει μια σειρά από τρέχοντα και παλαιού τύπου εξοπλισμό δικτύων δεδομένων και τηλεπικοινωνιών, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης εγγύησης.

Χρονολόγιο εταιρείας

Επισκευές, Λιανική, Εγκατάσταση, Παροπλισμός & Συντήρηση

Η Comtek διαθέτει εξαιρετικά ανεπτυγμένα και αποτελεσματικά τμήματα Επισκευών, Πωλήσεων, Logistics, Λογαριασμών και Γενικής Διοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός τρίτου εξαιρετικού εργαστηρίου επισκευής εξοπλισμένου με διάφορες υποδομές δοκιμών τηλεπικοινωνιών όπως π.χ Φούρνος μικροκυμάτων/ RF, GSM, Οπτικός/VOIP, και σύστημα επανεπεξεργασίας BGA.

Ο θάνατος της Nortel ως μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο δημιούργησε μια καταπληκτική ευκαιρία για την Comtek. Ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων για να καθιερώσει την Comtek ως ισχυρό κέντρο για τις τηλεπικοινωνίες, ειδικά για το πλήρες φάσμα των Επισκευές προϊόντων Nortel.

Η Comtek επένδυσε και απέκτησε υποδομή Nortel αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να μπορέσει να κατασκευάσει ένα κέντρο επισκευής και υποστήριξης Nortel παγκόσμιας κλάσης στις εγκαταστάσεις του Deeside. Η Comtek στοχεύει να γίνει η μόνη τεχνολογική μονάδα παραγωγής ισχύος που θα μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη επισκευών και ανακατασκευής για κάθε σειρά προϊόντων Nortel. Ψάχνουμε συνεχώς για να εντοπίσουμε και να προσλάβουμε υψηλής ποιότητας πρώην πωλήσεις και μηχανικούς της Nortel για να ενισχύσουμε την υπάρχουσα ομάδα της Nortel.

Η αποστολή μας

"Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση."

Comtek Global Services

Το γραφείο της Comtek στη Γερμανία παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τα κεντρικά μας γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το γερμανικό γραφείο δραστηριοποιείται διεθνώς, εστιάζοντας στη γερμανόφωνη αγορά. Έχουν τη δική τους εγκατάσταση επισκευής για τους σημαντικότερους παίκτες στον κλάδο των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών/δικτύων. Το γραφείο διαθέτει επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που εργάζονται στο Dreieich (κοντά στο αεροδρόμιο Frankfurt am Main).

Οι πελάτες τους είναι κορυφαίοι Υπηρεσίες Ολοκληρωτών Συστημάτων, Παροχείς Υπηρεσιών Συντήρησης και Υποστήριξης, Διανομείς, Κατασκευαστές και Τελικοί χρήστες στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες.

Το γερμανικό γραφείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συντήρησης και εξατομικευμένες συμφωνίες συντήρησης. Προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης 24/7 και υπηρεσίες RMA τρίτων σε όλη τη Μπενελούξ και τη Γερμανία.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών το γερμανικό γραφείο προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στην αλυσίδα διανομής των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο.

Comtek Companies Map Web

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο