Επιλέξτε σελίδα

Επισκευή υλικού

Κέντρο επισκευής υλικού με την ταχύτερη ανάπτυξη της Ευρώπης

Η Comtek είναι η κορυφαία υπηρεσία επισκευής εξοπλισμού πληροφορικής της Ευρώπης, με κέντρα που βρίσκονται στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Γερμανία.

Εκτελούμε ένα τεράστιο φάσμα επισκευών πολλαπλών προμηθευτών, Δικτύων, Datacoms και Τηλεπικοινωνιών για πολλούς πελάτες παγκοσμίως. Επιδιορθώνουμε τα πάντα, εσωτερικά. Η αξεπέραστη εμπειρία μας και οι πιστοποιημένοι από τους πωλητές μηχανικοί μας επιτρέπουν να διαγνώσουμε και να επιδιορθώσουμε το υλικό σας γρήγορα και αξιόπιστα, για πρώτη φορά.

Δύο εκατομμύρια επιτυχημένες επισκευές

Έχοντας ολοκληρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια επιτυχημένες επισκευές πληροφορικής, η εμπειρία μας είναι απλά ασύγκριτη. Αποκαθιστούμε το ελαττωματικό υλικό σε πλήρη προδιαγραφές OEM.

Οι επισκευές Comtek είναι ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος συντήρησης και υποστήριξης του εξοπλισμού δικτύου, Datacoms και τηλεπικοινωνιών.

Τρέχουσες & παλαιότερες επισκευές υλικού

Η Comtek επισκευάζει πολυεθνικούς προμηθευτές προϊόντων δικτύου, Datacoms και Telecoms από τους περισσότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Extreme Networks, 3Com και Nortel.

Εκτός από την επισκευή των σημερινών προϊόντων πληροφορικής επικοινωνίας, επιδιορθώνουμε επίσης παλαιότερα και κατασκευαστικά "μη υποστηριζόμενα" προϊόντα. Η τεχνογνωσία επισκευής καλύπτει όλους τους δρομολογητές πυρήνα υψηλής τεχνολογίας, διακόπτες, τείχη προστασίας, σασί δικτύου, ενότητες, τροφοδοτικά και πολλά άλλα.

Έμπειρη υπηρεσία επισκευής υλικού 

Είναι σημαντικό τα ελαττωματικά αντικείμενα να εξετάζονται εξ αρχής από ειδικούς. Οι άπειρες προσπάθειες διάγνωσης και επισκευής ηλεκτρονικών κυκλωμάτων μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές, καθιστώντας τα προϊόντα πέρα ​​από την οικονομική επισκευή. Πολλές άλλες εταιρείες επισκευής είναι κατά κύριο λόγο πωλητές χρησιμοποιημένων προϊόντων δικτύου και έχουν μια δευτερεύουσα θέση που εκτελεί απλές επισκευές σε περιορισμένο φάσμα προϊόντων Cisco και Extreme Networks. Είμαστε ειδικοί στην επισκευή των περισσότερων σημάτων και τύπων εξοπλισμού πληροφορικής.

Οι πελάτες μας επισκευής περιλαμβάνουν:

Ταύρος Παγκόσμια διέλευση IBM Westcon
British Telecom Hewlett Packard Υπουργείο Άμυνας Μικροί τελικοί χρήστες
Euro σήραγγα Χονγκ Κονγκ Σιδηροδρόμων Unisys Μεγάλοι τελικοί χρήστες

Επώνυμα προϊόντα

3Com Case Technology Γκάνταλφ Packeteer
ADC Chipcom HP Paradyne
Alcatel Cisco IBM Perle
Ο Τάλεσιν Compaq Άρκευθος Proteon
Παράρτημα ControlWare Lannet Racal
Ανάβαση Cray Λάμπων Retix
ASCOM Ουσιαστική υπόθεση Madge Timeplex
Avaya Emulex Marconi Μετάβαση
Άξονας Enterasys MGE UB Networks
Κόλπος Ακραία δίκτυα Micom Ungerman Bass
Μπροκάρ Πέντε φορές Motorola USR
BT Fore Systems Newbridge Xylogics
Cabletron Δίκτυα χυτηρίων Nokia & περισσότερο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο