Κέντρο επιδιόρθωσης της Cisco

Το μεγαλύτερο κέντρο επισκευής Cisco της Ευρώπης

Η Comtek έχει επιδιορθώσει επιτυχώς δεκάδες χιλιάδες διακόπτες Cisco, δρομολογητές, Firewalls, συσκευές πρόσβασης και άλλα προϊόντα της Cisco.

Είμαστε η πιο έμπειρη επιχείρηση επισκευής της Cisco στην Ευρώπη, παρέχοντας τις επισκευές της Cisco στα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών.

Αντικατάσταση και επισκευή της Cisco

Η υπηρεσία "Επισκευές και επισκευές Cisco" της Comtek προσφέρει εναλλακτική λύση για την εξοικονόμηση χρημάτων από τις συμβάσεις συντήρησης Smartnet της Cisco.

Η υπηρεσία μας «Ανταλλακτικά & Επισκευές» της Cisco παρέχει ανταλλακτικά και επισκευές της Cisco τόσο για τα τρέχοντα όσο και για τα παλιά προϊόντα της Cisco.

Επισκευή της Cisco

Είναι σημαντικό τα αντικείμενα επισκευής να εξετάζονται εξ αρχής από ειδικούς. Οι ερασιτέχνες "πειράγματα" και οι άπειρες προσπάθειες διάγνωσης και επισκευής ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές, κάνοντας τα προϊόντα "Beyond Economic Repair".

Ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος επισκευής των προϊόντων τηλεπικοινωνιών είναι να βεβαιωθείτε ότι η επισκευή σας εκτελείται από έμπειρους μηχανικούς που επεξεργάζονται μεγάλο αριθμό επισκευών κάθε χρόνο. Συνήθως συμφωνούμε να επισκευάσουμε προϊόντα τα οποία οι πελάτες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επιδιορθώσουν από άλλες εταιρείες.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Comtek για επισκευές της Cisco;

Κάποιοι που χρησιμοποιούσαν τους αντιπροσώπους του εξοπλισμού της Cisco παράγουν λίγο επιπλέον έσοδα με μια παράπλευρη προσπάθεια σε μερικές απλές επισκευές της Cisco. Η Comtek είναι κυρίως μια υπηρεσία επισκευής υλικού επικοινωνίας.

Ως η μεγαλύτερη υπηρεσία επιδιόρθωσης της Cisco στην Ευρώπη, καμία εταιρεία δεν έχει την εμπειρία της επισκευής Cisco ως Comtek. Μην εμπιστεύεστε κανέναν άλλο με τις επισκευές της Cisco. Καλέστε μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να επεκτείνουμε επ 'αόριστον τη ζωή του δικτύου σας Cisco.

Επισκευή τηλεφώνου IP Cisco

Η Comtek έχει επιδιορθώσει με επιτυχία χιλιάδες τηλέφωνα IP της Cisco, καθώς και δεκάδες χιλιάδες διακόπτες, δρομολογητές, τείχη προστασίας, συσκευές πρόσβασης και άλλα προϊόντα της Cisco. 

Επισκευάζουμε το πλήρες φάσμα σύγχρονων και παλαιότερων μοντέλων τηλεφώνου VOIP της Cisco, όπως: CP-7902G, CP-7905G, CP-7910, CP-7910 + SW, CP-7911G CP-7912G CP-7914 CP-7920 CP -7935G, CP-7936G, CP-7940G, CP-7940G, CP-7941G, CP-7960G, CP-7960G, CP-7961G και άλλα.

Δύο εκατομμύρια επιτυχημένες επισκευές

Αφού πραγματοποιήσαμε επιτυχώς περισσότερες από τις επισκευές τηλεπικοινωνιών 2 Million, είμαστε σε θέση να διαγνώσουμε και να επιδιορθώσουμε γρήγορα εξοπλισμό της Cisco. Η πρακτική εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας στη βιομηχανία επισκευών και κανείς δεν έχει περισσότερη εμπειρία επισκευής της Cisco από την Comtek.

Παρέχουμε υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε πολύ προσιτή τιμή. Η διαδικασία δοκιμών και επισκευών μας είναι τόσο εμπεριστατωμένη, ώστε μόλις τα επισκευασμένα αντικείμενα έχουν περάσει με επιτυχία την αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης, είναι λειτουργικά αδιάκριτα από τα νέα.

Παραδείγματα επισκευών της Cisco που πραγματοποίησε η Comtek:

Routers μόντεμ Διακομιστές τερματικών
firewalls Συσκευές ταχύτητας καλωδίων Προϊόντα κορμού
Πρόσβαση σε διακομιστές Προϊόντα xDSL x.25 Προϊόντα
Διακόπτες Hubs Σασί
Τροφοδοτικά Διακομιστές περιεχομένου Εξοπλισμός παλαιού τύπου
IP Phones UPS Εκτός Εγγύησης