Επιλέξτε σελίδα

Επισκευές CATV

Η συνεχώς αυξανόμενη πίεση στους φορείς εκμετάλλευσης να διατηρούν υπηρεσίες δικτύου CATV, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λειτουργικό κόστος, σε συνδυασμό με την αντίσταση του OEM να προσφέρει υπηρεσίες επισκευής για εξοπλισμό DOCSIS 2.0 και DOCSIS 3.0, μπορεί να αφήσει τους παρόχους δικτύου με δύσκολες αποφάσεις. Οι OEM προσπαθούν να αναγκάσουν τους χειριστές να αγοράσουν νέο εξοπλισμό και, όπου είναι δυνατόν, προσπαθούν να τους πείσουν να αναβαθμίσουν δίκτυα στο DOCSIS 3.1.

Δεν είναι προς το συμφέρον των κατασκευαστών να επισκευάζουν παλαιότερες τεχνολογίες για τους πελάτες. Ενώ η συζήτηση συνεχίζεται μεταξύ των πλεονεκτημάτων του DOCSIS 3.1 ή της μετεγκατάστασης FTTH, οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει ακόμη να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τις υπάρχουσες υποδομές δικτύου τους.

Η Comtek είναι ένας εξειδικευμένος ηλεκτρονικός οργανισμός επισκευής και έχει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή εξοπλισμού CATV HFC / RF, σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους χειριστές της Ευρώπης. Η επισκευή εξοπλισμού κοστίζει ένα κλάσμα της αντικατάστασής του με καινούργιο, είναι πιο πράσινο, καλύτερο για το περιβάλλον και μπορεί να μειώσει σημαντικά το λειτουργικό κόστος, επιτρέποντας στους οργανισμούς να ιδρώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να έχουν τη μέγιστη απόδοση επένδυσης.

Η Comtek μπορεί να επισκευάσει εξοπλισμό από όλα τα OEM όπως τα Arris, C-Core, Scientific Atlantica και Softel.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε μια προσφορά από εμάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο