Επισκευές υπόθεση

Η Comtek Buys Case Technologies Ltd

Η Comtek κατέχει τα πνευματικά και κατασκευαστικά δικαιώματα σε μια σειρά προϊόντων της Case Technologies.

Τα προϊόντα Case Technologies & Case Communications εκτελούν ζωτικούς συνδέσμους επικοινωνίας σε δίκτυα που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας, ασφάλειας και ευρωστίας εξοπλισμού. Πολλοί γνωστοί οργανισμοί όπως η Eurotunnel, οι σιδηροδρομικές γραμμές του Χονγκ Κονγκ, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και διάφορες υπηρεσίες αστυνομίας και έκτακτης ανάγκης, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό Case για να παρέχουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική υποδομή δικτύου. Η Comtek παρέχει επισκευές και υποστήριξη για αυτήν την εγκατεστημένη βάση, καθώς και την κατασκευή νέων μονάδων και πλαισίων ανάλογα με τις ανάγκες.

Η Comtek είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία επισκευής πολλαπλών προμηθευτών στην Ευρώπη. Επισκευάζουμε όλες τις τεχνολογίες Case, Cray Technology, Case Communications, Dowty και Case-Dowty.

Η Comtek παρέχει υπηρεσίες επισκευής Case, Cray και Case-Dowty για τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και συντήρησης πολλαπλών προμηθευτών της Ευρώπης. Παρέχουμε επίσης προϊόντα Ανακατασκευής και Μεταχειρισμένων Cray Technology και Case-Dowty.