Επιλέξτε σελίδα

Nortel Meridian Επισκευές

Το Nortel Meridian 1 εισήχθη για πρώτη φορά στο 1976, ένα από τα πρώτα πλήρως ψηφιακά PBX της βιομηχανίας. Υπάρχουν περισσότεροι από 43 εκατομμύρια χρήστες της Nortel Meridian 1 παγκοσμίως.

Η Comtek επισκευάζει το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Nortel Meridian. Όλα τα μέλη της ομάδας επισκευών της Nortel Telecoms είναι πρώην εργαζόμενοι της Nortel. Η γνώση της Comtek σχετικά με την εγκατάσταση, τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή των προϊόντων της Nortel Meridian είναι αξεπέραστη στον κλάδο των επισκευών. Είμαστε εξοικειωμένοι με την πλήρη γκάμα προϊόντων Meridian και διαθέτουμε δοκιμαστικές εγκαταστάσεις για όλες τις παραλλαγές του Nortel Meridian. Η υπηρεσία επισκευών Nortel Meridian της Comtek θα κρατήσει τα συστήματα Meridian σε απεριόριστη διάρκεια ζωής, εξοικονομώντας σας χρήματα και μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσής σας.

Εκτός από την επισκευή της σειράς προϊόντων Meridian, επισκευάζουμε επίσης όλα τα βοηθητικά και εξαρτήματα που συνδέονται με την γκάμα προϊόντων Nortel Meridan Option. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν μονάδες ήχου, ψηφιακά τηλέφωνα, τηλέφωνα IP, τηλέφωνα Polycom, μονάδες Polycom Conferencing και ασύρματα τηλέφωνα.

Χαρακτηριστικά του Nortel Meridian

Επιλογή Meridian 11C Mini (γραμμές 60-128)

Ισχυρό PBX με ένα μικρό αποτύπωμα για ένα δικτυωμένο κατάστημα. Η επιλογή Meridian 11 Mini έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Meridian Option 11, σε μικρότερο πλαίσιο.

Επιλογή Meridian 11C (γραμμές 60-800)

Αυτόνομη ή δικτυωμένη, παρέχοντας προηγμένες εφαρμογές, όπως e-Mobility, ενοποιημένο μήνυμα, δικτύωση ISDN και δυνατότητες τηλεφωνικού κέντρου.

Meridian 1 Επιλογή 61C (γραμμές 600-2000)

Η επιλογή Meridian 61C είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζει τη φωνή, τη VOIP, τις Ασύρματες Πύλες IP, τα ενοποιημένα μηνύματα, τις εφαρμογές Call Center, ISDN, Q.Sig, VPN, διαχείριση συστημάτων μέσω υπολογιστή, απομακρυσμένες λύσεις και επικοινωνίες πολυμέσων.

Meridian 1 Επιλογή 81C (γραμμές 200-16,000)

Τα χαρακτηριστικά του Meridian 1 Option 81C, ένα εσωτερικό στοιχείο μεταγωγής 622Mbps OC-12 και υποστήριξη για φωνητικά, ψηφιακά και IP τηλέφωνα, παραδοσιακά και ενοποιημένα μηνύματα, πύλες IP, ISDN Q.Sig και πρόσβαση VPN, τηλεφωνικά κέντρα, Ασύρματες επικοινωνίες, έξυπνες απομακρυσμένες λύσεις και υποστήριξη πολυμέσων.

Nortel Meridian SL-100 (έως γραμμές 30,000)

Αποδοτικότητα και αξιοπιστία σε επίπεδο φορέα, βασισμένη στην αρχιτεκτονική βασισμένη στην τεχνολογία Nortel Networks DMS-100.

Meridian SL-1

Το Meridian SL-1 ήταν ο πρώτος πρακτικός ψηφιακός τηλεφωνικός διακόπτης για τη μικρότερη αγορά PBX. Εισήχθη για πρώτη φορά στο 1975 από την Northern Telecom, αργότερα για να γίνει Nortel. Το σχέδιο Meridian SL-1 επεκτάθηκε αργότερα για να παρέχει προϊόντα σε όλα τα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής υψηλής τεχνολογίας σειράς DMS.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο