Comtek Network Systems UK Ltd.

 

Βασικοί άνθρωποι και αξίες

Η Comtek είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πολλαπλών προμηθευτών του Ηνωμένου Βασιλείου και δεσμεύεται να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του παλαιού εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών – ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή του.

30 Χρόνια Αριστείας Επισκευής

Βοηθώντας τους παγκόσμιους πελάτες της να μειώσουν τα περιττά απόβλητα και να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις των απορριμμάτων πληροφορικής στο περιβάλλον με πρακτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ως πλαίσιο την οδηγία WEEE (Waste from Electrical and Electronic Equipment). Η Comtek επισκευάζει, ανακαινίζει και προμηθεύει μια σειρά από τρέχον και παλαιού τύπου υλικό δικτύωσης/τηλεπικοινωνιών δεδομένων, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης εγγύησης.

ΑΣΚΑΡ ΣΕΙΜΠΑΝΙ

Διευθύνων Σύμβουλος

ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΕΪΜΠΑΝΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ HR

ΦΙΛ ΜΠΑΡΤΛΕΤ

Διευθυντής Πωλήσεων

Comtek Network Systems UK

Ο Στόχος μας

«Να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση».

 

Το όραμά μας

Για να γίνετε ο κορυφαίος πάροχος επισκευών σε επίπεδο εξαρτημάτων σε σύνθετα προϊόντα δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και υλικού πληροφορικής στον κόσμο. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της κυκλικής οικονομίας και της μείωσης των εκπομπών άνθρακα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανακαινισμένου υλικού.

Πώς βοηθά το Comtek;

Επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής αυτών των συσκευών, μειώνουμε σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την κατασκευή νέου εξοπλισμού. Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε αυστηρές διαδικασίες δοκιμών για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αξιοπιστία πριν από την αποστολή της. Παρέχοντας οικονομικά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις μέσω ανακαινισμένου εξοπλισμού, συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση των πόρων και στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων. Αγκαλιάστε την κυκλική οικονομία και κάντε θετικά βήματα για την προστασία του περιβάλλοντος μας για τις επόμενες γενιές.  

Παγκόσμιες Εκπομπές ανά Οικονομικό Τομέα

 • Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας & Θερμότητας 25% 25%
 • Γεωργία, δασοκομία και άλλες χρήσεις γης 24% 24%
 • Κτίρια 6% 6%
 • Μεταφορά 14% 14%
 • Βιομηχανία 21% 21%
 • Άλλη Ενέργεια 10% 10%

Γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Η Comtek είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πολλαπλών προμηθευτών του Ηνωμένου Βασιλείου και δεσμεύεται να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του παλαιού εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών – ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή του.

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να ανακαλύψετε ευκαιρίες καριέρας μαζί μας!

 

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.