Comtek Network Systems UK Ltd.


Ιστορικό

Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής δικτύου πολλών προμηθευτών και τηλεπικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δεσμευόμαστε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του παλαιού εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή του.

Ποιοι είμαστε;

Η βασική δραστηριότητα της Comtek είναι η επισκευή, η ανακατασκευή και η ανακαίνιση σύνθετου εξοπλισμού επικοινωνιών. Η Comtek προωθεί αυτές τις υπηρεσίες ως ισχυρό μέσο αντιμετώπισης των παγκόσμιων περιβαλλοντικών και οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η αγορά των τηλεπικοινωνιών.

5

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΛΙΚΟΥ

Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας, η Comtek διαχειρίζεται τις ευρωπαϊκές
μεγαλύτερη υπηρεσία επισκευής υλικού δικτύου πολλών προμηθευτών. Παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του υλικού τηλεπικοινωνιών.

5

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με απαράμιλλη τεχνική τεχνογνωσία και ακλόνητη δέσμευση για την αριστεία, η εξειδικευμένη ομάδα μας διαπρέπει στην επισκευή τόσο του σύγχρονου όσο και του παλαιού υλικού.

5

ΠΟΙΌΤΗΤΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΉ

Ειδικευόμαστε σε
επισκευή και προμήθεια εξοπλισμού από
κορυφαίες μάρκες του κλάδου όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και πολλά άλλα.

Our Story

1989

Η Comtek ξεκίνησε το 1989 ως ένα άτομο που επισκευάζει μόντεμ και προϊόντα υλικού δικτύου. Χωρίς εξωτερική χρηματοδότηση, η εταιρεία αναπτύχθηκε, παρά την ύφεση, παρέχοντας εξοπλισμό δικτύου και επισκευές υπολογιστών σε παρόχους συντήρησης υπολογιστών. Αργότερα, η Comtek ασχολήθηκε με την ανακαίνιση παλαιού τύπου και τρέχοντα προϊόντα υλικού δικτύου και τη μεταπώλησή τους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

1995

Μια αλλαγή ονόματος για το Comtek, σε αυτό που το κάνουμε σήμερα, Comtek Network Systems. Αυτό έγινε για να αντικατοπτρίζει τη μεγαλύτερη εστίαση στις τηλεπικοινωνίες και τον εξοπλισμό δικτύωσης που επισκεύαζε τώρα η Comtek.

1997

Η ανάπτυξη της Comtek ήταν εντυπωσιακή. Στις αρχές του 1997 η Ουαλική Αναπτυξιακή Υπηρεσία ενθάρρυνε και υποστήριξε την Comtek να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Βόρεια Ουαλία (Deeside). Ως αποτέλεσμα, η Comtek μετέφερε τις περισσότερες από τις δραστηριότητές της στο Deeside Industrial Park.

2001

Στις αρχές του 2001 η Comtek εξαγόρασε την επιχείρηση επισκευής του κλάδου παραγωγής και επισκευών της Case Technology μετά την πτώχευση αυτής της εταιρείας.

2009

Το 2009 ο παγκόσμιος κολοσσός των επικοινωνιών Nortel κήρυξε πτώχευση και άρχισε να εκποιεί διάφορα τμήματα της επιχείρησής του. Ως εκ τούτου, μεγάλο μέρος του εξοπλισμού της Nortel αντιμετώπιζε πολύ μειωμένη ή εντελώς αποσυρμένη τεχνική υποστήριξη. Με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίζουν την απόσυρση της υποστήριξης για προϊόντα τηλεπικοινωνιών που αποτελούσαν τη ραχοκοκαλιά των δικτύων τους, μια πιθανή κρίση διαφαινόταν. Η προφανής λύση εκείνη την εποχή θα ήταν αυτές οι εταιρείες να ξεριζώσουν υποδομές αξίας δισεκατομμυρίων λιρών και να ξεκινήσουν ξανά. Αυτό θα είχε αυξήσει δραστικά την ποσότητα του εξοπλισμού που αποστέλλεται στους χώρους υγειονομικής ταφής και το κόστος υποστήριξης των επιχειρήσεών τους.

Ως εκ τούτου, η Comtek ξεκίνησε το Πρόγραμμα διάσωσης Nortel για να προσφέρει μια υπηρεσία επισκευής/ανακατασκευής/ανακαίνισης για οποιονδήποτε εξοπλισμό Nortel παλαιού τύπου και στο τέλος του κύκλου ζωής του που αντιμετώπιζε απόσυρση της υποστήριξης.

2011

Η Comtek ανοίγει τις εγκαταστάσεις της στη Βόρεια Ιρλανδία ως αντίδραση στην αύξηση της ζήτησης για τις υπηρεσίες επισκευής της. Σήμερα αυτό επιτρέπει στην Comtek εύκολη πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές και πελάτες, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα αποστολής των πελατών μας.

2014

Η Sorrento Networks International εξαγοράζεται από την Comtek Network Systems, καθιστώντας τον μοναδικό κατασκευαστή εξοπλισμού δικτύωσης οπτικών ινών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΜΕΛΛΟΝ

Η εταιρεία συνέχισε να διαφοροποιεί την προσφορά της και τώρα παρέχει υπηρεσίες επισκευής εξοπλισμού σιδηροδρόμων και αυτοκινητοδρόμων, όπως πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων και κάμερες. Επίσης, ωθεί στην αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παρέχοντας λύσεις επισκευής για ηλιακούς και φορτιστές EV.

Το όραμά μας

Για να γίνετε ο κορυφαίος πάροχος επισκευών σε επίπεδο εξαρτημάτων σε σύνθετα δίκτυα, τηλεπικοινωνίες και άλλα προϊόντα υλικού στον κόσμο. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της κυκλικής οικονομίας και της μείωσης των εκπομπών άνθρακα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανακαινισμένου υλικού.

Πώς βοηθά το Comtek;

Επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής αυτών των συσκευών, μειώνουμε σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την κατασκευή νέου εξοπλισμού.

Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε αυστηρές διαδικασίες δοκιμών για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αξιοπιστία πριν από την αποστολή της. Παρέχοντας οικονομικά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις μέσω ανακαινισμένου εξοπλισμού, συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση των πόρων και στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων.

Αγκαλιάστε την κυκλική οικονομία και κάντε θετικά βήματα για την προστασία του περιβάλλοντος μας για τις επόμενες γενιές.

 

Παγκόσμιες Εκπομπές ανά Οικονομικό Τομέα

 • Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας & Θερμότητας 25% 25%
 • Γεωργία, δασοκομία και άλλες χρήσεις γης 24% 24%
 • Κτίρια 6% 6%
 • Μεταφορά 14% 14%
 • Βιομηχανία 21% 21%
 • Άλλη Ενέργεια 10% 10%

ΑΗΗΕ

Ας δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία του πλανήτη μας. Επιλέξτε φιλικά προς το περιβάλλον, επισκευασμένα ή ανακαινισμένα αντικείμενα. Κάθε πράσινη επιλογή συμβάλλει σε μια μεγαλύτερη κίνηση προς τη βιωσιμότητα.

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.