Comtek Network Systems UK Ltd.

Κυβέρνηση, Τοπική Αρχή και Κρίσιμες Επικοινωνίες

Συνεργαζόμαστε στενά για να κρατήσουμε ένας αριθμός κρίσιμα έργα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, US και Μέση Ανατολή.

Είμαστε για τον Λαό

Η Comtek έχει ένα αποδεδειγμένη ιστορικό of χορήγηση a υψηλού επιπέδου υπηρεσία και προμήθεια προϊόντων στις τοπικές αρχές, κυβερνήσεις και συμβούλια – συμμετέχοντας σε ένας αριθμός μεγάλα έργα υποδομής. Παραδείγματα of τέτοιος κριτική επικοινωνία έργα που η Comtek τη στιγμή στηρίγματα είναι αυτοκινητόδρομοςs, σήραγγαs, ναυτιλία, άμυνα και ημερομηνία κέντρο.

Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες επισκευής μας χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία νέες λύσεις για υπάρχοντα προβλήματα όπως -

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κάποια πράγματα δεν μπορούν να μετακινηθούν, σαν έξυπνη πινακίδατην ηλικία του ή σήματα σήραγγας, Comtek μπορεί να αναπαράγει το εργασιακό περιβάλλον σε αυτό εργαστήρια μηχανικής. Χορήγηση μια ολοκληρωμένη δοκιμή λύση και μείωση της ανάγκης για δαπανηρές επιτόπιες εργασίες.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Ένα από του Comtek σπεσιαλιτέ είναι να πάρτε παλαιού τύπου ή άγνωστα προϊόντα και κατανοήστε τις εργασίες τους. Χρησιμοποιώντας δικός μας μεγάλη γκάμα εξοπλισμού αναφοράς από τα τελευταία 30 χρόνια και διαφορετική ομάδα μηχανικών, είναι πολύ λίγοι προϊόντα που δεν μπορούμε επισκευή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Οι μηχανικοί μας θα λειτουργήσει μέχρι το επίπεδο των εξαρτημάτων για την εύρεση σφαλμάτων, προσφέροντας λύσεις όπου ενδείκνυται για την αντικατάσταση εξαρτημάτων της πλακέτας. Η εστίασή μας είναι να αντικαταστήσουμε και μειώστε την ποσότητα του ηλεκτρικά απορρίμματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ PCB κατά παραγγελία

Η Comtek έχει ισχυρές σχέσεις με τοπικούς και διεθνώς κατασκευαστές of PCB, χορήγηση σχεδιασμός και δημιουργία κατά παραγγελία κυκλώματα να αντικαταστήσει εξαρτήματα που δεν μπορούν πλέον να προμηθεύονται.

Από μια δεκαετία είμαι πωλητήςager του πωλητή επισκευής μας Comtek. Ήταν και είναι πάντα ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους. Είναι ευέλικτοι, διαχυτικός και πάντα περπατάτε το επιπλέον μίλι εάν χρειάζεται. Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου. όλο και περισσότερο κατασκευαστές και οικογένειες προϊόντων περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο επισκευών τους. Θα συνιστούσα την Comtek ως εξαιρετικό επιχειρηματικό συνεργάτη σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

- Παγκόσμια Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.