Μάθετε για Comtek

Η κορυφαία υπηρεσία επισκευής υλικού πληροφορικής στην Ευρώπη, με κέντρα που βρίσκονται στην Αγγλία, τη Βόρεια Ιρλανδία, την Ουαλία και τη Γερμανία. Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής υποδομής, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πολλών προμηθευτών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργαζόμαστε εκτενώς με βρετανικούς και διεθνείς οργανισμούς στον τομέα των σιδηροδρόμων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και δημόσιων υπηρεσιών.

Η Comtek δεσμεύεται να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των παλαιών συστημάτων ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή της. Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την επισκευή και την επαναχρησιμοποίηση ως ισχυρό μέσο αντιμετώπισης των παγκόσμιων περιβαλλοντικών και οικονομικών προκλήσεων. Έχοντας ολοκληρώσει περισσότερες από δύο εκατομμύρια επιτυχείς επισκευές, η εμπειρία μας είναι απλά ασύγκριτη.

Υπάρχουν στιγμές που οι πελάτες μας θα έχουν επείγουσες απαιτήσεις επισκευής για προϊόντα που δεν έχουμε επισκευάσει προηγουμένως. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ειδική ομάδα ανάπτυξης επισκευών συνεργάζεται στενά με τον πελάτη για να δημιουργήσει γρήγορα τις απαραίτητες δοκιμαστικές κλίνες επισκευής και άλλες υποδομές.

απαραίτητο για την έναρξη μιας νέας σειράς επισκευών προϊόντων. Ο χρόνος μεταξύ της αναγνώρισης μιας νέας απαίτησης επισκευής και της δημιουργίας μιας πλήρως λειτουργικής γραμμής επισκευής είναι σπάνια περισσότερο από ένα μήνα.

Εμπειρογνώμονας Βοήθεια, Συμβουλές ή Αποσπάσματα

    Όνομα / Επιχείρηση

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / Επικοινωνία

    Το Μήνυμά Σας

    Υποβάλλοντας ένα αίτημα ερωτήματος, αποδέχεστε τους όρους μας πολιτική απορρήτου.