Ο διευθύνων σύμβουλος της Comtek, Askar Sheibani, εμφανίζεται στους κορυφαίους 100 επιδότες του Connected Britain του 2021

9 Ιουλίου 2021

Διευθύνων Σύμβουλος Comtek Network Systems UK Ltd και πρόεδρος, UKFCF

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλό μας, Askar Sheibani για το όνομά του στους κορυφαίους 100 Συντελεστές της Connected Britain του 2021, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και τις πολυάριθμες προσπάθειές του να βελτιώσει την ψηφιακή συνδεσιμότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσω της Comtek Askar έχει δημιουργήσει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες επισκευής πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πολλαπλών προμηθευτών του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δεσμεύεται να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του παλαιού εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών - ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον κατασκευαστή του. Βοηθώντας τους πανευρωπαϊκούς πελάτες του να μειώσουν τα περιττά απορρίμματα και να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των απορριμμάτων πληροφορικής στο περιβάλλον με πρακτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, να επισκευάσουν και να ανακαινίσουν μια σειρά από τρέχοντα και παλαιότερα δίκτυα δεδομένων και υλικό τηλεπικοινωνιών.

Ο Ασκάρ όχι μόνο δανείζει το ταλέντο του στην οικοδόμηση μιας διεθνούς επιχείρησης, αλλά βρίσκει επίσης χρόνο για εκστρατεία για τα πολυάριθμα ενδιαφέροντά του. Ειδικότερα, το έργο του ίδρυσε το Φόρουμ Συνδεσιμότητας Fiber στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017, μια ένωση οργανώσεων και ατόμων που δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν για να υποστηρίξουν και να συμβουλέψουν την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στην εφαρμογή πολιτικών που θα δημιουργήσουν ένα εύφορο περιβάλλον για την ταχεία ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέσω της Comtek, το UKFCF και άλλες συνεισφορές, ο Askar έχει τοποθετηθεί ως ηγέτης στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπράβο Askar, ανυπομονούμε να επιτύχετε εσείς, η Comtek και το UKFCF στο μέλλον.