Επιλέξτε σελίδα

Business Person of the Year στα Daily Post/North Wales Live Business Awards

1 Απριλίου 2022

Με το ASKAR SHEIBANI

Διευθύνων Σύμβουλος, Comtek Network Systems UK και πρόεδρος, DBF

Μετά από δύο χρόνια παύσης το κύρος Καθημερινές αναρτήσεις Το βραβείο Business Person of the Year επέστρεψε και προς μεγάλη μας χαρά απονεμήθηκε στον CEO της Comtek Askar Sheibani.

Ο κ. Sheibani είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας από μόνος του, διευθύνοντας την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Comtek με έδρα το Flintshire, η οποία έχει παγκόσμια εμβέλεια. Αλλά μακριά από τα δικά του επιχειρηματικά εγχειρήματα, κρατά επίσης περήφανα τη σημαία για τη Βόρεια Ουαλία.

Οι διάφοροι ρόλοι του περιλαμβάνουν τον Πρόεδρο του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Παράδοσης της Ambition North Wales, τον Πρόεδρο και ιδρυτή του Φόρουμ Συνδεσιμότητας ινών του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Πρόεδρο του Επιχειρηματικού Φόρουμ Deeside και είναι Πρωταθλητής Επιχειρηματικότητας της Ουαλικής Κυβέρνησης για την Ουαλία.

Πάντα υποστήριζε άλλους επιχειρηματίες – βοηθώντας άλλους να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και ήταν πίσω από καμπάνιες για τη βελτίωση της ψηφιακής υποδομής στη Βόρεια Ουαλία και τη δημιουργία της Deeside Enterprise Zone.

Δυστυχώς ο Askar βρισκόταν στις ΗΠΑ λόγω επιχειρηματικών δεσμεύσεων της Comtek, αλλά μπόρεσε «εικονικά» να δεχτεί το βραβείο του τη βραδιά.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο