Comtek Network Systems UK Ltd.

Κυκλική Οικονομία

Στην Comtek, είμαστε πρωτοστατεί στην επανάσταση στη βιομηχανία εξοπλισμού δικτύου μέσω των υπηρεσιών παροχής κυκλικής οικονομίας. Η αποστολή μας είναι να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τις υποδομές δικτύωσης, προσφέροντας βιώσιμες λύσεις που μειώνουν τα απόβλητα, ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και προάγουν την αποδοτικότητα των πόρων. 

Η προσέγγισή μας στην κυκλική οικονομία

Πιστεύουμε στη δύναμη της κυκλικής οικονομίας να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές και να δημιουργήσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών εφοδιασμού μας που επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας ανακαινισμένο εξοπλισμό, βοηθούμε τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού δικτύου τους, διατηρώντας τα προϊόντα και τα υλικά σε χρήση για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Comtek είναι γνωστή ως ειδικός στην προμήθεια, την ανακαίνιση και τη μεταπώληση εξοπλισμού δικτύου υψηλής ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές. Το προσεκτικά επιμελημένο απόθεμά μας περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα μεταγωγέων, δρομολογητών, διακομιστών και πολλά άλλα, όλα ανακαινισμένα σε κατάσταση σαν καινούργια. Με μεγάλη εσωτερική μηχανική Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι οτιδήποτε παρέχουμε δοκιμάζεται με την υψηλότερη ποιότητα, με εγγύηση.

Εκτός από την ανακαίνιση, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάκτησης και ανακύκλωσης για εξοπλισμό δικτύου στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Με την υπεύθυνη διαχείριση της απόρριψης απαρχαιωμένου υλικού, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα ηλεκτρονικά απόβλητα, να ικανοποιήσουν τις δεσμεύσεις ΑΗΗΕ και να μεγιστοποιήσουν την ανάκτηση πόρων.

Η Comtek συνεργάζεται με κατασκευαστές δικτυακού εξοπλισμού, δεδομένων κέντρα, και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για τη δημιουργία αλυσίδων εφοδιασμού κλειστού βρόχου που δίνουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και καινοτόμες λύσεις, είμαστε οδηγώντας τη μετάβαση σε μια πλήρως κυκλική οικονομία στον κλάδο της δικτύωσης.

Γιατί είναι σημαντική η Κυκλική Οικονομία;

Για πολύ καιρό, η παγκόσμια οικονομία ήταν «γραμμική». Αυτό σημαίνει απλώς ότι χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες, τις μετατρέπουμε σε προϊόν και τις απορρίπτουμε με παραδοσιακές μεθόδους όπως η υγειονομική ταφή ή η αποτέφρωση. Αυτή η οικονομία «λήψης-κατασκευής-απόβλητου» εξουδετερώνει τους φυσικούς πόρους, απειλεί την επιβίωση των ειδών, γεμίζει το έδαφος και το νερό με τοξίνες και θερμαίνει επικίνδυνα τη Γη.

Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει αυξηθεί, οι χώρες έχουν αυξηθεί προσδιορίζονται τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις της προσέγγισης μιας χρήσης. Οι απαιτήσεις σε φυσικούς πόρους έχουν αυξηθεί και ο ανταγωνισμός για σπάνια ορυκτά έχει ενταθεί. Αυτό σημαίνει ότι η γραμμική διαδικασία έχει καταστεί ξεπερασμένη και η μετάβαση στην κυκλική οικονομία έχει καταστεί αναγκαιότητα.

Τελικά, το η κυκλική οικονομία δεν είναι καθαρά έννοια. Είναι συμβαίνει ήδη και έχει καλό επιχειρηματικό νόημα. Εκτός από τη δημιουργία νέων ευκαιριών για ανάπτυξη, μια πιο κυκλική οικονομία μειώνει τα απόβλητα, οδηγεί σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα των πόρων, προσφέρει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία και συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της παραγωγής και της κατανάλωσης.

Ας εργαστούμε μαζί για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή κάνοντας συνειδητές επιλογές που ωφελούν τον πλανήτη μας μέσω της επισκευής και της ανακαίνισης! Κάντε τη βιώσιμη επιλογή.

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.