Comtek Network Systems UK Ltd.

Εστίαση στην Πράσινη Αγορά

 

Στην Comtek Network Systems, πιστεύουμε ότι η επισκευή και η ανακαίνιση υλικού είναι το κλειδί για ένα φωτεινότερο και πιο πράσινο μέλλον.

Οδηγώντας την Επιβάρυνση προς τις Βιώσιμες Τηλεπικοινωνίες 

Σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, η Comtek βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετασχηματισμού της βιομηχανίας των τηλεπικοινωνιών μέσω της δέσμευσής μας σε πρωτοβουλίες για την πράσινη αγορά. Ως αξιόπιστος ηγέτης στον τομέα, αναγνωρίζουμε τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τηλεπικοινωνίες τόσο στην παγκόσμια συνδεσιμότητα όσο και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Στην Comtek, βιωσιμότητα δεν είναι απλά ένα τσιτάτο-είναι μια θεμελιώδης αρχή που καθοδηγεί οτιδήποτε κάνουμε. Πιστεύουμε ότι ενσωματώνοντας περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις λειτουργίες και τις υπηρεσίες μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Μέσω της εργασίας μας στην πράσινη αγορά στις τηλεπικοινωνίες, είμαστε αναδιαμόρφωση του βιομηχανικού τοπίου και θέσπιση νέων προτύπων για την περιβαλλοντική ευθύνη.

Η προσέγγισή μας στη βιωσιμότητα περιλαμβάνει κάθε πτυχή της επιχείρησής μας, από το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων έως την παροχή υπηρεσιών και όχι μόνο. Είμαστε δεσμευόμαστε να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, να ελαχιστοποιήσουμε τα ηλεκτρονικά απόβλητα και να μεγιστοποιήσουμε την ενεργειακή απόδοση σε όλες τις δραστηριότητές μας. Με μόχλευσης ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εφαρμόζοντας πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και ενστερνίζονταν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, είμαστε δίνοντας το παράδειγμα και οδηγώντας σε θετικές αλλαγές στον κλάδο.

Αλλά η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα δεν σταματήστε εκεί. Είμαστε επίσης παθιασμένοι με την καλλιέργεια μιας κουλτούρας περιβαλλοντικής συνείδησης και υπευθυνότητας εντός του οργανισμού μας και όχι μόνο. Μέσω της εκπαίδευσης, της υπεράσπισης και της συμμετοχής της κοινότητας, είμαστε δίνοντας τη δυνατότητα στους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας να συμμετάσχουν στην αποστολή μας να οικοδομήσουμε έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Ενώ ορισμένοι βλέπουν την παλαιότερη τεχνολογία ως απαρχαιωμένη, εμείς τη βλέπουμε ως ευκαιρία – για μείωση των απορριμμάτων, εξοικονόμηση πόρων και παράταση του κύκλου ζωής του βασικού εξοπλισμού. Ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε: Αξίζει η αδιάκοπη επιδίωξη του νέου το περιβαλλοντικό κόστος;

Στην Comtek Network Systems, πιστεύουμε ότι η επισκευή και η ανακαίνιση υλικού είναι το κλειδί για ένα φωτεινότερο και πιο πράσινο μέλλον.

 

Γιατί χρειαζόμαστε την πράσινη αγορά;

Η πράσινη αγορά είναι απολύτως απαραίτητο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Τόσο από περιβαλλοντική σκοπιά όσο και σε πολύ βασικό, πρακτική αίσθηση του Η διατήρηση ένα δίκτυο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η πράσινη αγορά είναι ένας υπέροχος τρόπος για την υποστήριξη του κυκλικής οικονομίας, επιτρέποντας σε μεταχειρισμένα αντικείμενα να εισέρχομαι πάλι την αλυσίδα εφοδιασμού για να ξαναχρησιμοποιήσουν άλλοι. Αυτό μειώνει τα ηλεκτρονικά απόβλητα και μειώνει την ανάγκη για παραγωγή νέων προϊόντων, η οποία είναι γνωστό ότι δημιουργεί τεράστια ζήτηση για φυσικούς πόρους και έχει ως αποτέλεσμα σημαντικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Η πράσινη αγορά είναι κρίσιμη για Η διατήρηση συστήματα που έχουν ανάγκη από αντικαταστάσεις που είτε έχουν γίνει διακοπεί ή σε περιπτώσεις που εξαρτήματα είναι δύσκολο να βρεθεί. Γίνεται ιδιαίτερα πολύτιμο όταν ο αρχικός κατασκευαστής δεν δραστηριοποιείται πλέον. Είναι επίσης ένας σημαντικός πόρος όταν συστατικό οι αποτυχίες συμβαίνουν επειδή είναι Συχνά η αντικατάσταση ενός εξαρτήματος είναι πιο γρήγορη παρά η επισκευή του (αν και έχουμε πήρε ειδικός εξειδίκευση και σε αυτόν τον τομέα).

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Το υλικό μας στην πράσινη αγορά κοστίζει συνήθως έως και 90% λιγότερο από την τιμή καταλόγου OEM, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Κάθε αντικείμενο που μεταπωλούμε περνάει από την αυστηρότητά μας διαδικασία ανακαίνισης για να αποκαταστήσει την κατάσταση λειτουργίας του και να το κάνει να φαίνεται τόσο καλό όσο καινούργιο. Ωρες ωρες είναι εντελώς καινούργιο στο κουτί, μόλις προ-ιδιοκτησία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΟΔΩΝ

By συμμετέχοντας in ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων, μπορείτε να μετατρέψετε τον απαρχαιωμένο, κληρονομημένο ή εγκαταλειμμένο εξοπλισμό σας σε πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία αντί να τους επιτρέψετε να μαζεύουν σκόνη και να πιάνουν χώρο. Αυτό παρέχει μια ροή προϊόντων στην πράσινη αγορά και διασφαλίζει ότι αυτές οι συσκευές δεν καταναλώνουν πλέον περιττούς πόρους ενέργειας και ελέγχου του κλίματος, συμβάλλοντας στη συνολική ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα.

Ελάτε μαζί μας να οδηγήσουμε μια στροφή προς ένα πιο πράσινο, πιο στοχαστικό μέλλον. Δεν είναι μόνο να σώσουμε τον πλανήτη. πρόκειται για τον μετασχηματισμό της προσέγγισής μας στην τεχνολογία και την κατανάλωση. 🌍🔧

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.