Επιλέξτε σελίδα

Επισκευές UPS

Υπηρεσία επισκευής UPS

Η Comtek έχει μακρά ιστορία επισκευής μονάδων UPS

WΕνώ ο οργανισμός σας χάνει την ισχύ του, η αδιάλειπτη τροφοδοσία ρεύματος (UPS) είναι ένα ζωτικό κομμάτι του υλικού που κρατά τα κρίσιμα συστήματα πληροφορικής της επιχείρησής σας ενώ τροφοδοτείτε τη στρατηγική της συνέχειας.

Η υπηρεσία επισκευής UPS της Comtek αποκαθιστά μια μεγάλη ποικιλία συσκευών UPS από κατασκευαστές όπως APC, Eaton, Vertiv, BPC και Borri. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού μας, οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι σε θέση να επιτελούν επισκευές επιπέδων σε ένα ασύγκριτο πρότυπο.

Σε κάθε επιδιόρθωση, το UPS σας θα υποβληθεί σε έντονες δοκιμές και ανακατασκευές σε όλα τα υποσυστήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας δοκιμής απορρόφησης 48 ωρών μαζί με την εγγύηση ως στάνταρ - παραδίδοντας το UPS σας πίσω με απόλυτη αξιοπιστία.

Συμμετέχετε σε χιλιάδες πελάτες που έχουν επωφεληθεί από τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους, επιδιορθώνοντας το υπάρχον υλικό δικτύου τους και ζητώντας ένα απόσπασμα σήμερα.

Βεβαιωθείτε ότι το UPS είναι έτοιμο για οτιδήποτε με έλεγχο υγείας UPS

Υπηρεσία συμβολαίων υποστήριξης της UPS:

Το δίκτυό σας είναι προστατευμένο από υπερβολές ρεύματος;

Τα συμβόλαια υποστήριξης της UPS της Comtek προσφέρουν ευέλικτες συμβάσεις που προσφέρουν πρακτική τεχνογνωσία σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας της UPS σας. Εξαιρουμένων των αναλωσίμων, η υπηρεσία περιλαμβάνει κάλυψη για:

  • Ηλεκτρονική πλακέτα
  • Μονάδα διαχείρισης
  • Αντιστροφέας
  • Κάρτα δικτύου
  • Μονάδα παράκαμψης

Τα συμβόλαια υποστήριξης μας μπορούν να υποστηρίξουν σχεδόν οποιοδήποτε υλικό δικτύου ή τηλεπικοινωνιών και να εξοικονομήσουν έως και 80% έναντι των παραδοσιακών συμβάσεων συντήρησης από τους κατασκευαστές.

Παρέχουμε υπηρεσίες SLA για γρήγορη ανταπόκριση σε μόλις τέσσερις ώρες ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για σύμβαση μερίσματος προς τοποθεσία. Όταν το τμήμα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επιτόπου, η ελαττωματική μονάδα μπορεί να αποσταλεί στο συνεργείο μας για επισκευή. Ως μέρος της πίστης μας στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων, υποστηρίζουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών που καλύπτουν τόσο το νέο όσο και το τέλος της ζωής του.

Νέα και ανακατασκευασμένα συστήματα UPS:

Η Comtek διαθέτει αποθέματα νέων και ανανεωμένων συστημάτων UPS από κατασκευαστές όπως: APC, Exide, MGE, Powerware, Liebert, Schneider Electric και Tripp Lite.

Οι ανακαινισμένες μονάδες μας είναι εφοδιασμένες με καινούργιες μπαταρίες και είναι πλήρως ελεγμένες και εγγυημένες με τιμές που παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση σε σύγκριση με το κόστος των ολοκαίνουργιων μονάδων λιανικής πώλησης.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε μια προσφορά από εμάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο