Υπηρεσίες RMA τρίτου μέρους

Το μεγαλύτερο κέντρο επισκευής υλικού πληροφορικής της Ευρώπης

Υπηρεσίες RMA τρίτου μέρουςΕίμαστε το μεγαλύτερο κέντρο επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών πολλαπλών προμηθευτών της Ευρώπης. Τα κέντρα επισκευής μας στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Γερμανία έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς πάνω από 2 εκατομμύρια επισκευές IT.

Ο συνδυασμός της απαράμιλλης εμπειρίας επισκευής και ενός δοκιμασμένου συστήματος RMA logistics μας επιτρέπουν να παρέχουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες RMA και επισκευών τρίτων μερών, οι οποίες θα ενισχύσουν τη συνολική καλή θέληση και την αφοσίωση στην επωνυμία σας.

Υπηρεσίες RMA τρίτου μέρους

Η Comtek ειδικεύεται στην επιδιόρθωση σύνθετου υλικού πληροφορικής και είναι η λογική επιλογή των κατασκευαστών για υπηρεσίες RMA τρίτων μερών, Reverse Logistics και επισκευών.

Το έμπειρο προσωπικό RMA και τα αποδεδειγμένα συστήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης χρησιμοποιούνται από μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού πληροφορικής παγκοσμίως.

Πλεονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης RMA και υπηρεσιών επισκευής

Το να έχετε το δικό σας προσωπικό RMA, μηχανικούς δοκιμών, υπηρεσίες επισκευής και εγκαταστάσεις αποθήκης για να επεξεργαστείτε την εγγύηση προϊόντων του οργανισμού σας και τις υπηρεσίες επισκευής μπορεί να είναι δαπανηρή και να αποσπά την προσοχή από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας σας. Η υπηρεσία RMA & Repair τρίτων κατασκευαστών της Comtek επιτρέπει στους κατασκευαστές και τους διανομείς να επικεντρώνονται στην πώληση και τη διανομή προϊόντων, τις δραστηριότητες που κάνουν καλύτερα.

Οι υπηρεσίες RMA και επισκευής εκτελούνται καλύτερα από ειδικούς τρίτων με εμπειρία στη δοκιμή, επισκευή και υλικοτεχνική επεξεργασία υλικού πληροφορικής.

Εξαγορά RMA & Επισκευές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες RMA της Comtek κυμαίνονται από την επαλήθευση της κάλυψης της εγγύησης και την ταχεία αντικατάσταση του προϊόντος μέχρι τη δοκιμή και επισκευή των προϊόντων RMA. Κάθε σύμβαση λειτουργίας τρίτου μέρους RMA προσαρμόζεται ξεχωριστά στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κατασκευαστή. Οι υπηρεσίες RMA προσφέρονται τόσο στους κατασκευαστές όσο και στους διανομείς.