ΓΡΑΜΜΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

+30 2111 117 815

ΜΕΣΩ EMAIL

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

9:00 - 6:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Comtek είναι ένας παγκόσμιος πάροχος επισκευών, ανταλλακτικών και υποστήριξης στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, των Datacoms και των υπηρεσιών δικτύου. Παρέχουμε επίσης άμεση υποστήριξη στους τελικούς χρήστες. Τα προϊόντα επικοινωνίας μπορούν να παρέχουν σχεδόν απεριόριστα χρόνια χρήσιμης υπηρεσίας και δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται τακτικά με νέο εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες της Comtek παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των τεχνολογικών περιουσιακών στοιχείων.

Παγκόσμια προσέγγιση

Έχουμε γραφεία που βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, παρέχοντας γρήγορα σημεία επαφής

24 / 7 Συντήρηση και υποστήριξη

Ανησυχώντας για το υλικό του δικτύου σας θα μπορούσε να καταρρεύσει όταν περιμένετε λιγότερο; Μην είστε. Η υπηρεσία SmartCover της Comtek προσφέρει υπηρεσίες SLA που εγγυώνται ότι θα διορθώσουμε το κρίσιμο για την επιχείρησή σας υλικό μέσα σε τέσσερις ώρες - 24 ώρες την ημέρα - 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας

Μάθετε περισσότερα για μας, την ιστορία μας και τους ανθρώπους μας που απαρτίζουν τη Comtek.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ

Επισκευές υλικού

Επισκευάζουμε δεκάδες χιλιάδες τέλη ζωής και νέα προϊόντα δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών από διακόπτες, δρομολογητές, PSU, κάμερες IP και άλλα.

Ανακαινισμένα προϊόντα

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ανακαινισμένου υλικού το οποίο είναι πλήρως δοκιμασμένο και εγγυημένο με την τυπική εξοικονόμηση 70-80% από τις νέες τιμές των καταλόγων.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η κάλυψη απόσπασης SmartCover μας προσφέρει την ειρήνη του μυαλού. Ανακαλύψτε SLAs που εγγυώνται μια διόρθωση μέσα σε τέσσερις ώρες - 24 ώρες την ημέρα - 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσίες WAN Dark Fiber

Η Comtek μπορεί να παρέχει μισθωμένες γραμμές, σκοτεινή οπτική ίνα, οπτική κρυπτογράφηση και δυνατότητες DWDM.

Υπηρεσίες RMA τρίτου μέρους

Η εμπειρία επισκευής υλικού μας καθιστά τη Comtek τη λογική επιλογή για υπηρεσίες RMA άλλων κατασκευαστών. Αφήνοντας την επιχείρησή σας να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνετε καλύτερα.

CPE Υπηρεσία Προμηθειών

Αποκτήστε περισσότερα από θραύσματα για τον εξοπλισμό που σας παρέχει ο πελάτης (CPE). Αποκτήστε την καλύτερη τιμή για τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τους αποκωδικοποιητές και τους δρομολογητές DSL.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε μια προσφορά από εμάς.