Εκατοντάδες επιχειρήσεις της Βόρειας Ουαλίας βοήθησαν εθελοντές κατά τη διάρκεια πανδημίας

6 Μαΐου 2021

Εκατοντάδες επιχειρήσεις βοηθήθηκαν και σώθηκαν κατά τη διάρκεια των «σπαραχτικών» δυσκολιών της πανδημίας χάρη σε εθελοντές, όπως ειπώθηκε.

Το Leader ανέφερε τον Απρίλιο του 2020 πώς το Deeside Business Forum (DBF) ξεκίνησε μια συμβουλευτική ομάδα επιχειρήσεων.

Αποτελούνταν από ειδικούς από πολλούς διαφορετικούς τομείς που παρουσιάστηκαν για να προσφέρουν δωρεάν την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία τους σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Askar Sheibani, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Comtek Network Systems και πρόεδρος του Deeside Business Forum (DBF), υποσχέθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που αγωνίζονται να ξεπεράσουν την καταιγίδα.

Κοιτάζοντας πίσω λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, είπε ότι η πρωτοβουλία ήταν μια μεγάλη επιτυχία και είδε μια απορρόφηση περίπου 300.

Είπε: «Ήταν κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις από τη Βορειοανατολική Ουαλία, αλλά είχαμε κάποιες από τη Βορειοδυτική Ουαλία, μέχρι το Anglesey.

«Υπήρχαν ως επί το πλείστον μεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις – οι μεγαλύτερες ήταν απρόθυμες να εμφανιστούν.

«Ορισμένες από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν ήταν αποκαρδιωτικές. «Δουλέψαμε όλοι μαζί ως κοινότητα και είμαι πολύ περήφανος που η DBF μπόρεσε να τους σώσει και να τους βοηθήσει. «Αυτό τους έφερε όλους κοντά και αυτό ήταν ένα ωραίο πράγμα που βγήκε από την πανδημία.

«Νομίζω ότι η επιχειρηματική μας κοινότητα ήταν πολύ γενναιόδωρη βοηθώντας άλλους.

«Και πρέπει να επαινέσω το Συμβούλιο του Flintshire – επίσης συνεργάζονται πολύ καλά μαζί μας και υποστηρίζουν και συμβουλεύουν επιχειρήσεις.

«Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης».