ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ βοήθησαν και σώθηκαν κατά τη διάρκεια των «σπασμωδικών» δυσκολιών της πανδημίας, χάρη στους εθελοντές.
Το Leader ανέφερε τον Απρίλιο του 2020 πώς το Deeside Business Forum (DBF) ξεκίνησε μια συμβουλευτική ομάδα επιχειρήσεων.
Αποτελείται από εμπειρογνώμονες από πολλούς διαφορετικούς τομείς που ήρθαν μπροστά για να προσφέρουν την καθοδήγηση και την εμπειρογνωμοσύνη τους σε επιχειρήσεις που αγωνίζονται δωρεάν.
Ο Askar Sheibani, διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της Comtek Network Systems και πρόεδρος του Deeside Business Forum (DBF), δεσμεύθηκε να κάνει ό, τι μπορούσε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα.
Κοιτάζοντας πίσω λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, είπε ότι η πρωτοβουλία υπήρξε μεγάλη επιτυχία και είδε την πρόσληψη περίπου 300.
Είπε: «Ήταν κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις από τη Βορειοανατολική Ουαλία, αλλά είχαμε κάποια από τη Βορειοδυτική Ουαλία, μέχρι το Anglesey.
«Υπήρχαν κυρίως μεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις - οι μεγαλύτερες ήταν απρόθυμες να προχωρήσουν.
«Μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν ήταν συγκλονιστικές. «Όλοι εργαστήκαμε μαζί ως κοινότητα και είμαι πολύ περήφανος που το DBF μπόρεσε να τους σώσει και να τους βοηθήσει. «Αυτό ένωσε τους πάντες μαζί και ήταν ωραίο να βγούμε από την πανδημία.
«Νομίζω ότι η επιχειρηματική μας κοινότητα ήταν πολύ γενναιόδωρη βοηθώντας τους άλλους.
«Και πρέπει να επαινέσω το Flintshire Council - έχουν επίσης συνεργαστεί πολύ καλά μαζί μας και υποστηρίζουν και συμβουλεύουν επιχειρήσεις.
«Ήταν ένας υπέροχος συνεργάτης.»
By Στιβ Κράντοκ
Μέσω ο ηγέτης