Ανακατασκευή Hardware Juniper

Μεταχειρισμένο & Ανακαινισμένο Juniper

Juniper ανακατασκευασμένα προϊόντα

Ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιχείρηση επισκευής Juniper Networks της Ευρώπης, οι γνώσεις και η εμπειρία μας σχετικά με τους διακόπτες και τις μονάδες Juniper Networks είναι ασύγκριτες. Όλα τα χρησιμοποιημένα και ανακαινισμένα προϊόντα Juniper, όπως οι διακόπτες δικτύου, τα δομοστοιχεία και τα τροφοδοτικά, υπόκεινται σε αυστηρούς διαγνωστικούς ελέγχους και δοκιμές διάθεσης, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα λειτουργήσουν όπως και νέα προϊόντα.

Τα κορυφαία προϊόντα μας Μεταχειρισμένα & Ανακατασκευασμένα Juniper πωλούνται σε μεγάλες εκπτώσεις στην τιμή καταλόγου των κατασκευαστών.

Πλήρης σειρά προϊόντων Juniper

Η Comtek πωλεί, υποστηρίζει, συντηρεί και επισκευάζει το πλήρες φάσμα των σημερινών προϊόντων της Juniper Networks. Υποστηρίζουμε επίσης και διατηρούμε τα προϊόντα κληρονομιάς Juniper.

Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων σχετικά με το ευρύ μας κατάλογο μεταχειρισμένων, ανακαινισμένων και χρησιμοποιημένων δρομολογητών Juniper, συμπεριλαμβανομένων των σειρών προϊόντων M5, M10, M20, M40 και M160. Όλοι οι δρομολογητές Juniper, υπομονάδες και αξεσουάρ είναι διαθέσιμοι.

Παραδείγματα μερικών από τα προϊόντα με ονομασία Juniper διαθέσιμα για αγορά

Juniper SRX Series Juniper SSG Series Juniper NS σειρά
Juniper EX σειρά Juniper E Series Juniper Τ Series
Juniper J Σειρά Σειρά Juniper WXC Juniper ISG
Juniper IC Series Juniper CTP Series Juniper MX Series
Juniper Series IDP Juniper M Series & Πολλά περισσότερα