Comtek Network Systems UK Ltd.

υλικού Υπηρεσίες επισκευής

Είμαστε περήφανοι για την καινοτόμο προσέγγισή μας και την απαράμιλλη τεχνογνωσία μας σε επισκευές σε συστήματα δικτύου και τηλεπικοινωνιών. Επισκευάζοντας το υλικό μέχρι το επίπεδο του σκάφους, πιστεύουμε ότι η υπόσχεσή μας για βιωσιμότητα αντικατοπτρίζεται στην αφοσίωσή μας στην επισκευή υλικού.

Προστιθέμενη αξία Comtek

Η Comtek είναι η κορυφαία υπηρεσία επισκευής υλικού πληροφορικής στην Ευρώπη, με a παγκόσμιο δίκτυο of αξιωματικόςes που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, EU και τις ΗΠΑ. Εκτελούμε ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών πωλητών, Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, Δίκτυο, Datacomms, να Τηλεπικοινωνίες επισκευές για τον παγκόσμιο πελάτη μας βάση.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

Η Comtek εκτελεί σχεδόν όλες τις υπηρεσίες επισκευής εντός της εταιρείας, με την απαράμιλλη εμπειρία μας και τους πιστοποιημένους μηχανικούς από προμηθευτές που μας επιτρέπουν να διαγνώσουμε και να επισκευάσουμε το υλικό σας γρήγορα και αξιόπιστα, για πρώτη φορά, μέχρι το επίπεδο εξαρτημάτων.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η ISO9001/ISO4001 – πιστοποιημένη προσέγγιση πολλών πωλητών στην εργασία σημαίνει ότι θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών από τους επιμελείς, εκπαιδευμένους σε OEM μηχανικούς μας που υπόκεινται σε αυστηρή CPD και είναι εξοπλισμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επισκευής.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Εκτός από τη βελτιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του εξοπλισμού, οι μηχανικοί μας μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού με την ένδειξη EOL ή ακόμα και αν η υποστήριξη έχει αποσυρθεί από τον αρχικό κατασκευαστή του εξοπλισμού.

Με εκτεταμένους κεφαλαιουχικούς πόρους, η εσωτερική μας ομάδα μπορεί να εγγυηθεί ότι ο εξοπλισμός σας λειτουργεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα πέρα ​​από τον προτεινόμενο κύκλο ζωής του.

 

Τύποι υλικού που επισκευάζουμε

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκευή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού πολλών προμηθευτών, ψηφιακούς διακομιστές, σταθμών βάσης, εξοπλισμού μικροκυμάτων, συσκευών GSM, περιφερειακών συσκευών και άλλων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ανακαλύψτε επισκευές οπτικού δικτύου και μετάδοσης δεδομένων για PDH, SDH DWDM και OTN από ορισμένους από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Cisco, η Nokia, η Ericsson και άλλοι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΜΕΡΑ / ΟΠΤΙΚΟ

Επισκευές εκτός εγγύησης για κάμερες παρακολούθησης IP όλων των τύπων & προτύπων, δημοφιλή μοντέλα όπως Axis και Pelco από πιστοποιημένους μηχανικούς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ

Ειδικοί στην επισκευή παλαιού τύπου με μια τεράστια γκάμα εξοπλισμού αναφοράς και τεχνογνωσία για την υποστήριξη ακόμη και των παλαιότερων προϊόντων. Είμαστε οι ειδικοί προϊόντων Nortel σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Μπορούμε να επισκευάσουμε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών πολλών προμηθευτών, ψηφιακούς διακομιστές, σταθμούς βάσης, εξοπλισμό μικροκυμάτων, περιφερειακές συσκευές και πολλά άλλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΡΟΦΟΔΟΣ / PSU

Διατηρήστε τα κρίσιμα περιβάλλοντα της αποστολής σας με επισκευές σε μονοφασικές, 3-φασικές, τοποθετημένες σε rack, αυτόνομες και αρθρωτές συσκευές ισχύος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Έργα υποδομής οποιουδήποτε μεγέθους, επισκευάζουμε πολυάριθμα τεμάχια εξοπλισμού αυτοκινητοδρόμων, όπως έξυπνη σήμανση αυτοκινητοδρόμων, χρησιμοποιώντας τις κατά παραγγελία εγκαταστάσεις δοκιμών μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ

Συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς που παρέχουν τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για πρακτορεία αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς μπορούμε να επισκευάσουμε και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η λίστα επισκευής υλικού μας

ADC  Chipcom  HP  Paradyne 
Alcatel  Cisco  IBM  Perle 
Ο Τάλεσιν  Compaq  Άρκευθος  Proteon 
Παράρτημα  ControlWare  Lannet  Racal 
Ανάβαση  Cray  Λάμπων  Retix 
ASCOM  Ουσιαστική υπόθεση  Madge  Timeplex 
Avaya  Emulex  Marconi  Μετάβαση 
Άξονας  Enterasys  MGE  UB Networks 
Κόλπος  Ακραία δίκτυα  Micom  Ungerman Bass 
Μπροκάρ  Πέντε φορές  Motorola  USR 
BT  Fore Systems  Newbridge  Xylogics 
Cabletron  Δίκτυα χυτηρίων  Nokia  & περισσότερο 

Μας αρέσει να κάνουμε το επιπλέον μίλι για εσάς!

Εκτός από την επισκευή που διαθέτουμε, είμαστε περήφανοι που βελτιώνουμε την προσφορά μας με μια σειρά προληπτικών ενεργειών. Δείτε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι πελάτες μας εξαρτώνται από εμάς για να προχωρήσουν πέρα ​​από την επισκευή.

ΠΡΟΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

Εδώ θα αντικαταστήσουμε εξαρτήματα στην πλακέτα που είναι γνωστό ότι είναι ευαίσθητα σε αστοχία με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η προληπτική δράση μπορεί να μειώσει την ανάγκη για ρολά φορτηγών συντήρησης που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία του δικτύου, την ικανοποίηση των συνδρομητών και την οικονομική απόδοση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σε άλλες περιπτώσεις. μπορούμε να βοηθήσουμε τον χειριστή εισάγοντας μεταγενέστερες τροποποιήσεις για να ξεπεραστούν τα επίμονα ελαττώματα που προκαλούνται από την είσοδο νερού ή παρασίτων στον εξοπλισμό. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας για 30+ χρόνια ποιοτικής επισκευής και ανακαίνισης!

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΩ

Λάβετε προϊόντα αντικατάστασης χωρίς να περιμένετε να παραλάβουμε τα ελαττωματικά αντικείμενα για επισκευή. Συνδυάστε την επισκευή σας με τη διαστασιολόγηση του αποθέματος και του ποσοστού αστοχίας ή προχωρήστε σε μια άμεση προηγμένη αντικατάσταση από το απόθεμα. Η επιλογή είναι δική σου!

Η επιλογή επισκευής και συντήρησης αντί για αντικατάσταση δεν είναι απλώς μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. είναι μια δέσμευση για ένα πιο πράσινο αύριο. Επιλέξτε Comtek Network Systems για ένα βιώσιμο μέλλον!

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek Network Systems για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρες στην Comtek Network Systems

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.