Comtek Network Systems UK Ltd.

Επισκευή παλαιού τύπου

Η Comtek ειδικεύεται στις «μη υποστηριζόμενες» υπηρεσίες επισκευής παλαιού τύπου και κατασκευαστή, αντλώντας από πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μηχανικής. Υποστήριξη επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν υλικό παλαιού τύπου από κατασκευαστές όπως η Cisco, η Extreme Networks, η 3Com και η Nortel.

Διασφάλιση Ποιότητας

Έχουμε επενδύσει εκατομμύρια τόσο σε παλαιού τύπου όσο και σε νέο εξοπλισμό αναφοράς πολλών προμηθευτών, επιτρέποντάς μας να επισκευάζουμε με επιτυχία μερικές από τις πιο απαιτητικές μονάδες. Η ύπαρξη τόσο μεγάλης ποικιλίας εξοπλισμού αναφοράς μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε γρήγορες επισκευές και να αποφύγουμε τις τρέχουσες καθυστερήσεις, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης chip. Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επισκευών παλαιού τύπου. Τόσο πολύ που προσφέρουμε εγγύηση με ΟΛΕΣ τις ολοκληρωμένες επισκευές μας!

Η συνέπεια είναι το κλειδί

To ensure we maintain our rigorous standards of repair excellence, we put all our legacy repairs through a screening process

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται οπτικά. Μόνο προϊόντα που μπορούν να επιστραφούν σε σχεδόν τέλεια κατάσταση επιτρέπονται μέχρι την ανακαίνιση, όλα τα άλλα απορρίπτονται.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

Τυχόν φθαρμένα, λείπουν ή κατεστραμμένα εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα θα αντικατασταθούν πριν απολυμανθεί το προϊόν. Αυτό περιλαμβάνει κουμπιά, οθόνες, καλώδια, καλύμματα σκόνης και πλαστικά. Τα προϊόντα που διαπιστώθηκε ότι έχουν προβλήματα παραμερίζονται.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εάν το προϊόν διαθέτει a HDD ή άλλα μέσα αποθήκευσης, θα πραγματοποιήσουμε έναν καθαρισμό δεδομένων στο ασφαλές εργαστήριό μας χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο κλάδο KillDisk Λογισμικό που διασφαλίζει ότι τυχόν δεδομένα που έχουν απομείνει σε μια συσκευή διαγράφονται με ασφάλεια.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Μετά την αντικατάσταση όλων των εξαρτημάτων και τον καθαρισμό των δεδομένων, το προϊόν καθαρίζεται πλήρως και απολυμαίνεται για να αφαιρεθεί τυχόν βρωμιά ή ετικέτες προσδιορισμό ο πρώην ιδιοκτήτης. Το αντικείμενο βάφεται ξανά εάν είναι απαραίτητο.

ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Κάθε προϊόν που περνά από την οπτική επιθεώρηση υποβάλλεται στη συνέχεια σε φυσική επιθεώρηση βασικών και δευτερευόντων εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές OEM. Ο τηλεπικοινωνιακός μας εξοπλισμός αποσυναρμολογείται συστηματικά και όλοι οι αριθμοί ανταλλακτικών κατασκευαστών, οι κωδικοί HECI και οι σειρικοί αριθμοί είναι συνδεδεμένοι στην εκτενή βάση δεδομένων μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΛΑΤΗ

Εάν απαιτείται, θα διαμορφώσουμε το προϊόν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του πελάτη.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ / ΕΛΕΓΧΟΣ

We έχουν την ικανότητα να δοκιμαστικές ενότητες και πλήρη συστήματα που ανήκουν σε μια σειρά πλατφορμών, αν και αυτό δεν καλύπτει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων προϊόντων μας. Λάβετε υπόψη ότι η υπηρεσία δοκιμών/διαλογής είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν αιτήματος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στη συνέχεια ελέγχονται όλες οι πτυχές της διαδικασίας ανακαίνισης για να βεβαιωθείτε ότι κάθε προϊόν ταιριάζει με το δικό μας υψηλά πρότυπα πριν αποσταλεί.

Εμπιστευτείτε την 30+ χρόνια εμπειρία μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς που είναι έτοιμοι να ελέγξουν, να διαγνώσουν και να επισκευάσουν τις παλαιού τύπου μονάδες σας. Αποφύγετε περιττές δαπάνες όταν επιλέγετε Comtek Network Systems! Παρέχουμε λύσεις για να διατηρήσετε το δίκτυό σας να λειτουργεί ομαλά και χωρίς διακοπές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρα στο Comtek

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.