Comtek Network Systems UK Ltd.

Επισκευές παλαιού τύπου

Εξειδίκευση στην Επισκευή και Έρευνα Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού παλαιού τύπου

Στην Comtek Network Systems, ειδικευόμαστε σε επισκευή παλαιού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και διεξαγωγή εκτεταμένων έρευνα και ανάπτυξη (Ε&Α) να αναπτύξουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Η βαθιά εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι τα παλαιού τύπου συστήματα σας θα συνεχίσουν να αποδίδουν βέλτιστα, παρέχοντας μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση για την ολοκλήρωση των επισκευών του συστήματος.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών παλαιού τύπου

Η διαδικασία επισκευής ηλεκτρονικών ειδών παλαιού τύπου είναι σχολαστική και ενδελεχής, αντιμετωπίζοντας τόσο άμεσες ανησυχίες όσο και πιθανά μελλοντικά ζητήματα. Επισκευάζουμε μέχρι το επίπεδο των εξαρτημάτων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας, μειώνοντας τα απόβλητα και εξοικονομώντας κόστος.

Αυτή η προσέγγιση αντανακλά τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, προσφέροντας λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και οικονομικά επωφελείς.

Ε&Α για προσαρμοσμένες λύσεις

Κατανοούμε ότι τα παλαιού τύπου ηλεκτρονικά συχνά απαιτούν μοναδικές λύσεις για να διατηρηθούν λειτουργικά. Η έμπειρη ομάδα Ε&Α μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προκλήσεις σας.

Διεξάγουμε ολοκληρωμένη έρευνα και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις που διασφαλίζουν ότι τα παλαιού τύπου συστήματα σας παραμένουν λειτουργικά και αξιόπιστα, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της ξεπερασμένης τεχνολογίας και των σύγχρονων απαιτήσεων.

Γεφύρωση του χάσματος: Μεγιστοποίηση των περιουσιακών σας στοιχείων παλαιού τύπου

Πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται σε εμάς όταν ο παλιός ηλεκτρονικός εξοπλισμός τους δεν υποστηρίζεται πλέον από τον αρχικό κατασκευαστή. Συχνά χρειάζεται να μεγιστοποιήσουν τη χρήση του υπάρχοντος εξοπλισμού τους ακόμη και όταν πλησιάζει στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Γεφυρώνουμε αυτό το κρίσιμο χάσμα, διασφαλίζοντας ότι τα παλαιού τύπου συστήματα σας παραμένουν λειτουργικά και αποτελεσματικά κατά τη μεταβατική περίοδο μεταξύ των εξαρτημάτων που τελειώνουν τη διάρκεια ζωής τους και της αντικατάστασης ή αφαίρεσης τους.

 

Απαράμιλλη τεχνογνωσία στις επισκευές παλαιού τύπου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων έργων επισκευής και Έρευνας και Ανάπτυξης σε ένα ευρύ φάσμα παλαιού τύπου ηλεκτρονικών εξοπλισμών, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο. Οι μηχανικοί μας είναι ειδικευμένοι στις τεχνικές πτυχές της επισκευής και της ανάπτυξης και κατανοούν τη σημασία των γρήγορων χρόνων ανάκαμψης και της ελάχιστης διακοπής των εργασιών σας.

Τύποι παλαιού τύπου ηλεκτρονικών που επισκευάζουμε

Η τεχνογνωσία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παλαιών τεχνολογιών ηλεκτρονικών, όπως:

Στρατιωτικός και Αμυντικός Εξοπλισμός
Εξοπλισμός εκπομπής
Βιομηχανικά συστήματα ελέγχου
Εξοπλισμός Τηλεπικοινωνιών
Εξοπλισμός Μεταφορών
Consumer Electronics
Ηλεκτρονικά αυτοκινήτων
Υπολογιστικό Υλικό

Η ανθεκτικότητα του συστήματος παλαιού τύπου, η προτεραιότητά μας

Κατανοούμε ότι η διατήρηση των παλαιών συστημάτων είναι κρίσιμης σημασίας για πολλές επιχειρηματικές λειτουργίες. Γι' αυτό δίνουμε προτεραιότητα στις αποτελεσματικές και αποτελεσματικές επισκευές, διασφαλίζοντας ότι τα παλαιού τύπου ηλεκτρονικά σας παραμένουν στιβαρά και αξιόπιστα. Οι υπηρεσίες επισκευής σε επίπεδο εξαρτημάτων και οι προσαρμοσμένες λύσεις Ε&Α καταδεικνύουν την ικανότητά μας να χειριζόμαστε ακόμη και τις πιο περίπλοκες προκλήσεις, παρέχοντας σιγουριά ότι τα παλαιού τύπου συστήματα σας βρίσκονται σε ικανά χέρια.

Συνεργαστείτε μαζί μας για βιώσιμη και αξιόπιστη λύση παλαιού τύπου ηλεκτρονικών

Επιλέξτε έναν συνεργάτη που εκτιμά τη μακροζωία και την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών σας παλαιού τύπου όσο και εσείς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες επισκευής και Ε&Α σε επίπεδο εξαρτημάτων μπορούν να ωφελήσουν τα παλαιού τύπου συστήματα και να υποστηρίξουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek Network Systems για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρες στην Comtek Network Systems

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.