Comtek Network Systems UK Ltd.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών

Εξειδικευμένες επισκευές για τις μονάδες τροφοδοσίας, τους ανορθωτές και τα συστήματα UPS σας

Στην Comtek Network Systems, ειδικευόμαστε σε επισκευή τροφοδοτικών μονάδων (PSU), Ανορθωτές, να Συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS). για να διασφαλίσετε ότι οι λειτουργίες σας παραμένουν αδιάκοπες. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει όλους τους τύπους συσκευών ισχύος, από μικρές μονάδες έως συστήματα μεγάλης κλίμακας, παρέχοντας μια αξιόπιστη και οικονομική εναλλακτική λύση στην αντικατάσταση εξοπλισμού.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικών συσκευών

Τα διαδικασία επισκευής ηλεκτρικών συσκευών είναι σχολαστική και εμπεριστατωμένη, αντιμετωπίζοντας τόσο άμεσες ανησυχίες όσο και πιθανά μελλοντικά ζητήματα. Επισκευάζουμε μέχρι το επίπεδο των εξαρτημάτων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας, μειώνοντας τα απόβλητα και εξοικονομώντας κόστος.

Αυτή η προσέγγιση αντανακλά τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, προσφέροντας λύσεις που είναι τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όσο και οικονομικά επωφελείς.

Εξειδίκευση σε όλους τους τύπους ηλεκτρικών συσκευών

Κατανοούμε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι συσκευές τροφοδοσίας στις λειτουργίες σας. Είτε πρόκειται για PSU, Rectifier ή UPS, η ομάδα ειδικών μηχανικών μας είναι εξοπλισμένη με τις γνώσεις και τα εργαλεία για τη διάγνωση και την επιδιόρθωση ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων.

Οι υπηρεσίες μας διασφαλίζουν ότι τα συστήματα ισχύος σας αποδίδουν πάντα με την καλύτερη δυνατή απόδοση, παρέχοντας την αξιοπιστία που χρειάζεστε.

Γεφύρωση του χάσματος: Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σας

Πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται σε εμάς όταν οι ηλεκτρικές συσκευές τους δεν υποστηρίζονται πλέον από τον προμηθευτή. Συχνά χρειάζεται να μεγιστοποιήσουν τη χρήση του υπάρχοντος εξοπλισμού τους ακόμη και όταν πλησιάζει στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Γεφυρώνουμε αυτό το κρίσιμο χάσμα, διασφαλίζοντας ότι τα ηλεκτρικά σας συστήματα παραμένουν λειτουργικά και αποτελεσματικά κατά τη μεταβατική περίοδο μεταξύ των εξαρτημάτων που τελειώνουν τη διάρκεια ζωής τους και της αντικατάστασης ή αφαίρεσης τους.

 

Απαράμιλλη τεχνογνωσία σε επισκευές PSU, Rectifier και UPS

Με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων επισκευών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών ισχύος, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο. Οι μηχανικοί μας είναι ειδικευμένοι στις τεχνικές πτυχές της επισκευής και κατανοούν τη σημασία των γρήγορων χρόνων εκκαθάρισης και της ελάχιστης διαταραχής στις λειτουργίες σας.

Τεχνολογίες που επισκευάζουμε

Η τεχνογνωσία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ενέργειας, όπως:

Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS).
Συστήματα Ηλεκτρισμού Τηλεπικοινωνιών
Μετατροπείς
Μονάδες Διανομής Ισχύος (PDU)
Βιομηχανικά Τροφοδοτικά
Ανορθωτές
Data Center Power Solutions
Εφεδρικά συστήματα μπαταρίας
Τροφοδοτικές Μονάδες (PSU)
Ρυθμιστικών Τάσης

Η ανθεκτικότητα του συστήματος ισχύος σας, η προτεραιότητά μας

Κατανοούμε ότι κάθε δευτερόλεπτο διακοπής λειτουργίας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις λειτουργίες της επιχείρησής σας. Γι' αυτό δίνουμε προτεραιότητα στις αποτελεσματικές και αποτελεσματικές επισκευές, διασφαλίζοντας ότι τα συστήματα ισχύος σας παραμένουν στιβαρά και αξιόπιστα. Οι υπηρεσίες επισκευής σε επίπεδο εξαρτημάτων επιδεικνύουν την ικανότητά μας να χειριζόμαστε ακόμη και τις πιο περίπλοκες προκλήσεις, παρέχοντας σιγουριά ότι τα συστήματα ισχύος σας βρίσκονται σε ικανά χέρια.

Επισκευάζουμε εξοπλισμό από κορυφαίους προμηθευτές

Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των προμηθευτών που επισκευάζουμε. Εάν ο προμηθευτής σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

MITSUBISHI ELECTRIC
HUAWEI
APC
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCHNEIDER
EATON
GE
DELTA ELECTRONICS
SIEMENS
EMERSON
ΠΑΡΑΒΑΣΗ

Συνεργαστείτε μαζί μας για βιώσιμες και αξιόπιστες επισκευές ηλεκτρικών συσκευών

Επιλέξτε έναν συνεργάτη που εκτιμά τη μακροζωία και την αξιοπιστία των ηλεκτρικών συσκευών σας όσο και εσείς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες επισκευής σε επίπεδο εξαρτημάτων μπορούν να ωφελήσουν τα συστήματα ισχύος σας και να υποστηρίξουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Τοποθεσίες μας

Επιλέξτε Comtek Network Systems για τις ανάγκες επισκευής, υποστήριξης και ανακαίνισης υλικού για να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη γκάμα επισκευασμένου και προμηθευμένου εξοπλισμού μας από γνωστές μάρκες όπως Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA και άλλα.

ΗΒ - DEESIDE

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

Ενότητα 108 Tenth Avenue

Βιομηχανικό Πάρκο Deeside (Ζώνη 3)

Deeside CH5 2UA

ΕΓΩ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Comtek Network Systems (GR) Ltd.

19 Heron Rd

Μπέλφαστ BT3 9LE

ΗΠΑ - PLEASANTON

Comtek Network Systems (ΗΠΑ)

1040 Serpentine Lane

Σουίτα 207

Pleasanton, CA 94566

ΕΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstrasse 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Germany

Επικοινωνία

Ελάτε μαζί μας στην παγκόσμια προσπάθεια για μείωση του άνθρακα και ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

  Το Όνομα σας (απαιτείται)

  Το επώνυμό σας (απαιτείται)

  Το όνομα της εταιρείας σας (αν υπάρχει)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας

  Είδος προσφοράς

  Το μήνυμά σας (απαιτείται)

  Θέλετε να επιλέξετε να μοιράζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το The Comtek Group;

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Ποια είναι η αποστολή μας;

  Για να προωθήσουμε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κουλτούρα εταιρικών προμηθειών ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να εξετάσουν τον ανακαινισμένο εξοπλισμό ως μια αποτελεσματική εναλλακτική επιχειρηματική λύση σε νέα αντικατάσταση.

  Μικρές αλλαγές, μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Επισκευές μικροκυμάτων Comtek

  Καριέρες στην Comtek Network Systems

  Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει υποβάλουν βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή.