Επιλέξτε σελίδα

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ

ΕΣΥ;

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ
ΜΗΝΥΜΑ
ΣΗΜΕΙΑ

Μπορεί να επισκευαστεί μέχρι το επίπεδο των εξαρτημάτων και να δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας στάνταρ εξοπλισμό της οδοποιίας, μοναδικό για την Comtek.

Η Comtek αναζητά προληπτικά βλάβες στις επισκευές, την πλήρη συντήρηση των πλακών και των ανταλλακτικών για να μειώσει το κόστος παρακολούθησης.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

 

Η Comtek βοηθά στην υποστήριξη ορισμένων μεγάλων παρόχων υποδομής σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ, προσφέροντας λύσεις για παλαιού τύπου υλικό που κανένας άλλος πάροχος δεν μπορεί. Η Comtek εργάζεται επίσης εκτενώς στη σιδηροδρομική βιομηχανία για συνεργάτες όπως η Euro Tunnel, παρέχοντας επισκευές ηλεκτρικών συστημάτων / συστημάτων μετάδοσης και άλλου παλαιού εξοπλισμού.

Συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς που παρέχουν την ψηφιακή σήμανση και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για τις υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μπορούμε να επισκευάσουμε:

–  Ακουστικά έκτακτης ανάγκης

–  Πινακίδες LED

–  Αναλογικές & IP Κάμερες

ΔΡΟΜΟΙ &
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

Επικεφαλής μεταξύ των πολυάριθμων προκλητικών έργων, η Comtek έχει προσφέρει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της σε αμυντικούς εργολάβους και ενώσεις. Η Comtek είναι περήφανη που παρέχει σύνθετη βοήθεια επισκευής για κρίσιμες στρατιωτικές συσκευές τόσο από εγχώριους όσο και από παγκόσμιους παρόχους.

Λόγω της ικανότητάς μας να εργαζόμαστε με σχεδόν κάθε μορφή παλαιωμένου εξοπλισμού και της τεράστιας ποικιλίας υλικού αναφοράς που διαθέτουμε, η Comtek βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της διατήρησης διαφόρων εμπιστευτικών στοιχείων στρατιωτικής υποδομής.

  ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΦΗΣ*

  ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ*

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ*

  ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΑΦΗΣ

  ΜΗΝΥΜΑ

  Υποβάλλοντας αίτημα προσφοράς, αποδέχεστε τους όρους της πολιτική απορρήτου.

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

  Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο