Επιλέξτε σελίδα

Μάθετε για την Comtek

Στη φωτογραφία είναι ολόκληρη η ομάδα της Comtek Wales έξω από τα κεντρικά γραφεία της Comteks στο Deeside. Σε αυτόν τον ιστότοπο βρίσκεται ένα από τα Εργαστήρια Επισκευής & Εκπαιδευτικές Εγκαταστάσεις της Comtek της Comtek, καθώς και εξοπλισμός αναφοράς εκατομμυρίων λιρών. 

Ο στόχος μας

«Γίνετε ο κορυφαίος πάροχος επισκευών σε επίπεδο εξαρτημάτων σε σύνθετα προϊόντα δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και υλικού πληροφορικής»

Comtek Network Systems (GR) Ltd

Comtek Network Systems HQΗ Comtek είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεσμεύεται να επεκτείνει την εργασιακή ζωή του παλαιού εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών - ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατασκευαστή. Βοηθώντας τους Πανευρωπαίους πελάτες της να μειώσουν τα άχρηστα απόβλητα και να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις της απόρριψης πληροφορικής στο περιβάλλον με πρακτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, η Comtek επισκευάζει και ανανεώνει μια σειρά τρεχόντων και παλαιών δικτύων δεδομένων και τηλεπικοινωνιακού υλικού.

Οι δραστηριότητες επιδιόρθωσης της Comtek επεκτείνουν σημαντικά την εργασιακή ζωή του υλικού επικοινωνίας, μειώνοντας το κόστος για τους πελάτες, προστατεύοντας το περιβάλλον και παρέχοντας βιωσιμότητα στον τομέα της πληροφορικής. Η Comtek προωθεί την επισκευή και την επαναχρησιμοποίηση ως ισχυρό μέσο αντιμετώπισης των παγκόσμιων περιβαλλοντικών και οικονομικών προκλήσεων.

Η Comtek διαθέτει εξαιρετικά αναπτυγμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Επισκευών, Πωλήσεων, Logistics, Λογαριασμών και Γενικής Διοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός τρίτου εξαιρετικού εργαστηρίου επισκευής εξοπλισμένου με διάφορες υποδομές δοκιμών τηλεπικοινωνιών, όπως το σύστημα μικροκατασκευών / RF / GSM / Optical / VOIP και BGA. Η αποχώρηση της Nortel ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική ευκαιρία για τον Comtek. Έχει ξεκινήσει μια πανευρωπαϊκή PR εκστρατεία για την ίδρυση της Comtek ως ηλεκτροκίνητου οίκου για τις τηλεπικοινωνίες, ειδικά για το πλήρες φάσμα των επισκευών των προϊόντων της Nortel.

Η Comtek έχει επενδύσει και εξαγοράσει πολλούς εκατομμύρια δολάρια αξίας της υποδομής της Nortel για να της επιτρέψει να κατασκευάσει ένα κέντρο παγκόσμιας κλάσης επισκευών και υποστήριξης Nortel στη μονάδα Deeside. Η Comtek στοχεύει να γίνει η μοναδική δύναμη της τεχνολογίας για να παρέχει ολοκληρωμένες επισκευές και ανακατασκευή για κάθε σειρά προϊόντων της Nortel. Προσπαθούμε συνεχώς να εντοπίζουμε και να προσλαμβάνουμε υψηλής ποιότητας πρώην πωλήσεις και μηχανικούς της Nortel για να ενισχύσουμε την υπάρχουσα ομάδα της Nortel.

Χρονολόγιο εταιρείας

Η Comtek βρίσκεται σε καλή πορεία για να επιτύχει τον τελικό της στόχο να αναγνωριστεί ως: «Ο κορυφαίος πάροχος επισκευών επιπέδου εξαρτημάτων σε σύνθετα προϊόντα δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής» Μεγάλο μέρος του κέρδους που προκύπτει από την αύξηση των επιχειρήσεων έχει επανεπενδυθεί. Αυτά τα αυξημένα επίπεδα επιχειρηματικής δραστηριότητας ώθησαν την Comtek να αυξήσει το επίπεδο στελέχωσης των μηχανικών και του προσωπικού υποστήριξης κατά σχεδόν 50% τα τελευταία δύο χρόνια.

Askar Sheibani Ηλεκτρονικά Ανακύκλωση Εκδήλωση του Κοινοβουλίου

Η οικονομική ανάπτυξη της Comtek και η συμβολή της στην ανάπτυξη περιβαλλοντικά βιώσιμων εργασιακών πρακτικών έχουν αναγνωριστεί από διάφορα βραβεία.

Εκτός από τη συμμετοχή των εργαζομένων της σε μια εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η Comtek εργάζεται μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για την υποστήριξη των κοινοτήτων και των υπευθύνων χάραξης πολιτικής σε βιώσιμες πρακτικές όσον αφορά τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δέσμευση της Comtek για περιβαλλοντική βιωσιμότητα εδώ.

Ο Comtek δεν βλέπει τον εαυτό του ως ξεχωριστό από την τοπική κοινότητα και αναζητά συνεχώς τρόπους για να φέρει μαζί τα επιχειρηματικά και κοινοτικά ζητήματα. Ο διευθύνων σύμβουλος, Askar Sheibani, είναι πρόεδρος του επιχειρηματικού φόρουμ Deeside Business, πρόεδρος της κυβέρνησης της Welsh "Entrepreneurial champion" του συμβουλίου ζώνης επιχειρήσεων Deeside, μέλος του συμβουλίου CBI και μέλος του τοπικού συμβουλίου αναγέννησης.

Comtek Companies Map Web

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Comtek

Το γραφείο της Comtek στη Γερμανία παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με το γραφείο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το γερμανικό γραφείο λειτουργεί διεθνώς, εστιάζοντας στη γερμανόφωνη αγορά. Έχουν τη δική τους εγκατάσταση επισκευής για τους σημαντικότερους φορείς της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών / δικτύων. Το γραφείο διαθέτει επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που εργάζονται στο Dreieich (κοντά στο αεροδρόμιο Frankfurt am Main)

Οι πελάτες τους είναι κορυφαίοι οι Σύμβουλοι Διαχείρισης Συστημάτων, οι Συνεργάτες και οι Συνεργάτες, οι Διανομείς, οι Κατασκευαστές και οι τελικοί χρήστες στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες.

Το γερμανικό γραφείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συντήρησης και εξατομικευμένων συμφωνιών συντήρησης. Παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και υπηρεσίες RMA τρίτων μερών σε όλη τη Μπενελούξ και τη Γερμανία.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών το γερμανικό γραφείο προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στην αλυσίδα διανομής των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο.

Ο στόχος μας

Οι επισκευές της UPS μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι αν δεν έχετε έναν αξιόπιστο πάροχο για να χειριστείτε αυτήν την εξειδικευμένη υπηρεσία. Σε περίπτωση βλάβης, μπορούμε να επιθεωρήσουμε τη μονάδα για να εκτιμήσουμε εάν θα είναι πιο οικονομικό να επιδιορθώσουμε το σφάλμα ή να εγκαταστήσουμε μια ολοκαίνουργια μονάδα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να προβλέψουμε την πιο πιθανή μέθοδο επισκευής και πιθανά ανταλλακτικά που απαιτούνται πριν από την ανάγκη επεξήγησης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, διασφαλίζοντας ότι το UPS δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και λειτουργεί το συντομότερο δυνατό. 

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επιδιορθώσουμε το UPS σας το συντομότερο δυνατό, επικοινωνήστε μαζί μας με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Η πλήρως εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα μας θα μπορεί στη συνέχεια να προτείνει την καλύτερη πορεία δράσης χωρίς καθυστέρηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο