Αποθήκευση και αποθήκευση παλετών

Η Comtek παρέχει μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες λύσεις αποθήκευσης παλετών σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών πελατών, με ευέλικτα επίπεδα εξυπηρέτησης για την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων σας.

Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες των ΜΜΕ, των μεγάλων εταιρειών και των διανομέων με μικρές ή μακροπρόθεσμες απαιτήσεις αποθήκευσης παλετών. Με ελάχιστο συμβόλαιο, προσφέρουμε ευέλικτη τιμολόγηση, εκπλήρωση ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσίες διανομής πολλαπλών καναλιών.

Η εκτεταμένη αποθήκευση και η αποθήκευση των παλετών μας με δυνατότητες διανομής και χειρισμού από τη μονάδα που βρίσκεται στο Deeside της Βόρειας Ουαλίας (κοντά στο M56) παρέχει άφθονο χώρο για την αποθήκευση των προϊόντων σας.

Μπορούμε να στείλουμε και να παραλάβουμε τα προϊόντα σας, να τα φορτώσουμε και να τα ξεφορτώσουμε από εμπορευματοκιβώτια αποστολής, φορτηγά ή ρυμουλκούμενα, και να τα αποθηκεύσουμε στην πλήρως ασφαλή, συναγερμένη και παρακολουθούμενη CCTV εγκατάσταση μας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά των αγαθών σας μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης ή παγκοσμίως σε πελάτες σας, ή να μεταβιβαστούμε στους μεταφορείς σας.

Ως μέρος των υπηρεσιών μας, το προσωπικό μας μπορεί να παραλάβει και να συσκευάσει τα προϊόντα σας και να τα στείλει απευθείας στους πελάτες σας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε όλο τον κόσμο, με μια ποικιλία μεταφορέων να παραλαμβάνουν καθημερινά. Για επείγοντα αιτήματα μπορούμε να κανονίσουμε την ίδια ημέρα παράδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή προσφορά τιμής.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε μια προσφορά από εμάς.